Londons bästa hotell under 1000-lappen

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Bild: De Vere Venue
Foto: zorrito, medlem sedan 2006
Foto: aik, medlem sedan 2007
Det kan vara rätt saftiga priser i London. Men det går att hitta billigt boende. Här är hotell som alla är minst trestjärniga och har högt betyg i vårt hotellsök.

När vi har valt ut hotellen har vi gått på de med högst betyg på i vårt hotellsök under 1000-lappen. Här skriver jag om fem av dem. För att läsa mer om hotellen och boka, klicka på respektive hotell i boxen nedan!

1. De Vere Venue Devonport – mitt i Greenwich

Hotellet ligger i Londons historiska område Greenwich, med utsikt över Greenwich Park och Themsen. Det är byggt i vacker georgiansk stil. De Vere Venue Devonport är rik på marin historia och miljön är med på Unescos världsarvslista. Med ett läge bredvid universitetet i Greenwich och National Maritime Museum, ligger hotellet bara 600 meter från Greenwich Station. Tåg och tunnelbana i närheten med 20 minuter in till city.

Läs mer och boka här.

2. För sportintresserade nära Wembley Stadium

Det moderna Crowne Plaza-hotellet ligger mittemot tunnelbanestationen Hanger Lane. Rummen är nyrenoverade och för dig som gillar att träna finns fri tillgång till gym och ångbastu. Det är bara 5 km till Wembley Stadium. Bra förbindelser till centrala london via tunnelbana och det är även bra vägförbindelser.

Läs mer och boka här.

3. Nära Heathrow – när du ska flyga dagen efter

Ibland är det skönt att bo i närheten av flygplatsen. Sofitel London Heathrow ligger i stort sett på flygplatsen med samma namn, och har en gångtunnel direkt till Terminal 5. Hotellet är lyxigt med riktigt fina badrum, gym som är öppet dygnet runt och bra restauranger. Skönt när det är ont om tid och man bara vill ha det bekvämt.

Läs mer och boka här.

4. Mysigt boutiquehotell med det lilla extra

Här bor du riktigt bra. Church Street är ett mysigt boutiquehotell som ligger i Camberwell, som ligger i södra delen av staden. Du tar dig enkelt in till city med buss, vilket tar cirka 20 minuter. Det är snyggt inredda rum i kubansk/mexikansk stil, med välvda dörrar, trämöbler och handmålat kakel. Loungen är inredd i Havanna-stil med träpaneler. Här finns riktigt fina tessorter och olika typer av kaffe. I baren med självservering finns det whisky, rom, sprit och spansk/amerikansk öl. Frukosten består av ekologiskt bröd, flingor, kakor, ägg från frigående höns, sylt och hotellets eget pikanta mos.

Läs mer och boka här.

5. At Home Ealing – hemmakänsla i elegant villa

At Home Ealing ligger i en charmig edwardiansk villa och är ett Bed & Breakfast kombinerat med konstgalleri och ägs av två konstnärer. Här finns rena, rymliga och bekväma rum till rimliga priser. Väggar och rum är prydda av av modern konst. Fin trädgård och ligger i ett elegant område i västra London, omgiven av bistroer, härliga butiker och gallerier. Det ligger nära Ealing Broadway tunnelbanestation med bra kommunikationer och cirka tio minuter till stadskärnan.

Läs mer och boka här.

16 billigaste och bästa hotellen


Hitta billiga resor till London, England, Storbritannien här.

Flyg billigt från din närmsta stad

Hittar du inte vad du söker? Det finns fler flyg här.

Om London England, Storbritannien

Englands huvudstad London är staden för dig som gillar puls. London passar de allra flesta med shopping i världsklass, mysiga kvarter, restauranger och massor av sevärdheter och nöjen. Närheten till Sverige är också en fördel, flyg tar cirka 2 timmar.
Matupplevelser
Historia
Konst
Kultur
Storstad
Barnvänligt
Shopping
20°
Klimat i september
En av få "gamla" bussar i trafik
1 / 44
Piccadilly Circus
4 / 44
Taxibil målad i brittiska flaggans färger.
6 / 44
Camden market
7 / 44
Sverige-Brasilien
8 / 44
London by night
9 / 44
Lutande gubbe i lurvig mössa
12 / 44
Telefonautomater
16 / 44
Street of Eternal Love
19 / 44
Vackert i London
20 / 44
Fish´n chips
22 / 44
Pubskylt på Tottenham Court road
25 / 44
The White Lion
26 / 44
Westminster Abbey
36 / 44
Canary Wharf
37 / 44
Ale, cider, meat
40 / 44
Inte utan mitt paraply
44 / 44