Hotellen med den bästa utsikten

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: Mykonos Grand Hotel & Resort
Foto: Capella Pedregal
Foto: Shangri-La Hotel Paris
Foto: Mandarin Oriental
Foto: The Orchards Inn of Sedona
Fashionabla stadssiluetter, majestätiska berg och ändlöst hav är bara ett litet urval av vad du får uppleva på hotellen här nedan.

Här är fem av hotellen som TripAdvisor har nominerat i kategorin “Hotell med fantastisk utsikt”.

Mykonos Grand Hotel & Resort – Mykonos, Grekland

Mykonos Grand Luxury Hotel & Suites är omgivet av perfekta ingredienser för romantik, äventyr, spänning och minnen för livet. Det här 5-stjärniga boutiquehotellet erbjuder inkvartering endast ett stenkast från Agios Ioannis-stranden med fantastisk utsikt över Egeiska havet och ön Delos. Alla rummen har egen balkong eller terrass med utsikt över havet, trädgården eller poolen.
Läs mer om hotellet här.

Capella Pedregal – Cabo San Lucas, Mexiko

Capella Pedregal, den främsta spa- och hotellanläggningen i Cabo San Lucas, i Mexiko. Det här lyxhotellet är omgivet av spektakulära berg och azurblått hav. Hotellrummen och sviterna har egen terrass med en fantastisk utsikt över havet. Rummen har exklusiva detaljer, lyxiga faciliteter, sängkläder i toppkvalitet och egen pool. Äkta “Cabokultur” med butiker, restauranger och underhållning når du till fots, med cykel eller bil.
Läs mer om hotellet och boka här.

Shangri-La Hotel Paris - Paris, Frankrike

Shangri-La Hotel Paris var tidigare hem för en av Napoleon Bonapartes familjemedlemmar, Prins Roland Bonaparte. Från första stund du sätter din fot på hotellet får du en kunglig behandling. Rummen har en antik elegans, vackert prytt av flotta hantverk och en imponerande utsikt över Eiffeltornet och floden Seine.
Läs mer om hotellet och boka här.

Mandarin Oriental – Tokyo, Japan

Mandarin Oriental svävar högt över Tokyo. Det här sagolika hotellet har ett fantastiskt läge i Nihonbashi med fenomenal utsikt över staden. Omgivet av eleganta butiker och kontor i Nihonbashi, utstrålar hotellet en skarp, cutting-edge stil med state-of-the-art teknologi. Hotellet har ett välkänt spa, prisbelönta restauranger och fläckfri service.
Läs mer om hotellet och boka här.

The Orchards Inn of Sedona – Arizona, USA

The Orchards Inn of Sadona är känt för sina stora, lyxiga rum med fantastisk utsikt över Arizona Red Rock. Hotellet har en fridfull och lugn atmosfär men ligger ändå väldigt centralt med närhet till restauranger, shopping och andra aktiviteter.
Läs mer om hotellet och boka här.

Klicka här för att hitta fler hotell i vårt hotellsök.


Lyxiga erbjudanden