Fira jul och nyår i Thailand

Nina
Medlem sedan 2015, besökt 24 länder

Foto: Thinkstock
Låter det härligt att resa ifrån julstöket? Slippa stå och laga mat i timmar – och istället spendera tid med din kärlek eller familjen på varmare breddgrader? Flytta julfirandet till Thailand och få en exotisk jul och nyår som är värd att skriva hem om.

Thailand har länge varit en favorit bland svenskar som söker sig till värmen i jultider, och de flesta väljer resmål som Phuket, Phi Phi-öarna, Koh Lanta, Krabi och Khao Lak. Reser du hit är du garanterad en vit jul på stränder med sand som är vit som mjöl, azurblått hav, exotisk mat och inbjudande leenden från lokalbefolkningen. December är en perfekt tid att resa hit på, då det är den den torra säsongen med temperaturer som oftast ligger på mellan 27 och 30 grader dagtid. Vattnet håller också en genomsnittlig temperatur på underbara 27 grader.

Jul och nyår i Thailand
Då Thailand är ett buddhistiskt land, firas inte jul på samma sätt som hemma. Det är ändå väldigt uppstyrt på de populära turistorterna för ett lyckat julfirande. På det som är Thailands mest populära destination runt jultider, Phuket, finner du julinspirerade butiker, bodar och julmusik – till och med jultomten kommer hit, ridande på en elefant. Många gör så att de firar jul på en av strandöarna, och tar nyårsfirandet i storstaden Bangkok. Oavsett om du väljer att dela upp semestern på olika destinationer eller inte kommer du ändå få uppleva de vackra fyrverkerierna som asiaterna kan bäst. Gör dig redo för en härlig semester med sol och bad i omgivningar du sent kommer glömma!

Julen närmar sig med stormsteg och för att försäkra dig om att hitta de allra bästa priserna är det läge att boka redan nu. Vi har samlat de bästa paketresorna till en fantastisk jul i Thailand. Priserna gäller per person när två vuxna reser och bor tillsammans, med avresa från 13 till 31 januari 2016.

- Alla charterresor till Thailand
- Alla reguljärflyg till Thailand
- Alla hotell i Thailand


Alla charterresor till ThailandAlla charterresor till KrabiAlla charterresor till PhuketBilliga flyg till BangkokBilliga flyg till Phuket