Charterlyx under 6000

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Foto: Thinkstock
Dyrt med lyx? Ja, men mindre dyrt blir det om du är smart. Vissa perioder under året erbjuds riktiga fyndpriser på charterresor, perfekta tillfällen att sätta lite guldkant på tillvaron. Inte heller dumt att boka bröllopsresan eller högtidsresan och kanske få lite pengar över till annat, utan att ge avkall på flärden.

Visserligen har det sålts väldigt många resor i år, men det finns alltid perioder på några veckor här och var under året där det finns gott om resor kvar. Klassiska perioder är slutet av januari, slutet av maj-början av juni, sista veckan i augusti och början-mitten av december. Är du flexibel gällande resmål och har möjlighet att ta ledigt lite som du vill, så har du chans att spara pengar och bada i lyx samtidigt. Det innebär att du kan, för priset av en ordinarie charterresa under högsäsong på ett trestjärnigt hotell, få njuta av ett hotell med hög standard, bästa service och en exklusiv miljö.

Charterresa de luxe

Listorna visar prisexempel för charterresor från samtliga aktörer, med hotell som de uppgivit som 5-stjärniga. Det skall noteras att olika researrangörer bedömer hotellen lite olika, så det kan vara bra att ta ett extra öga på hotellet innan bokning. Här kan Tripadvisor vara ett verktyg att jobba med. Uppgivet pris avser en person i ett dubbelrum, men boendeformen kan variera så kontrollera vid bokning.

För att se alla resor, använd länkarna längst ner i artikeln.


Billigaste 5-stjärniga chartern från StockholmBilligaste 5-stjärniga chartern från GöteborgBilligaste 5-stjärniga chartern från Malmö / Köpenhamn


Charterlänkar

Här hittar du länkar till Reseguidens jämförelsetjänst för charter, alla resor på ett ställe.
- Alla charterresor med 5-stjärniga hotell under 6000:-
- Alla charterresor med 4- och 5-stjärniga hotell under 5000:-
- All Inclusive-resor med 4- och 5-stjärniga hotell under 6000:-