The great escapade.

Av Herrola
19 apr. 2010 18:31
Visningar: 872
Är det någon här som har använt sig av "The great escapade" för att boka en jorden runt biljett?
Hur går själva bokningen till? Ringer man bara in och berättar den rutten man har fixat ihop på sidan med datum för varje stopp sen får man ett pris?
Ni som har använt det, tycker ni det funkade smidigt och är det så billigt i verkligheten som det verkar?

Tacksam för svar och åsikter

Ola
Av Frii
5 juli 2010 17:47
Hej!

Sent svar, men det kanske hjälper någon:

Jag ringde just och pratade med en mycket trevlig och hjälpsam kvinna på Virgin. Hon frågade efter resrutten, prel. resdatum, hur många personer, för & efternamn, födelsedatum. Hon kollade direkt om det fanns lediga platser på de rutter/datum vi ville flyga (vi hade kollat flightnummer på Virgin, Air New Zealand och Singapore Airlines hemsidor). Vi fick ett bokningsnummer och så återkommer hon inom en vecka med ett pris och bekräftade flighter. Om vi accepterar priset så betalar vi (med kort) och sen är det klart!

Det är bra om du har engelska bokstaverings-alfabetet framför dig (eller i huvudet), kolla ex. http://skg.hemvarnet.se/filer/khWvis/Engelsk%20bokstavering.pdf

Vi flyger 2 vuxna & 2 barn, London-Johannesburg-Singapore-Perth/Melbourne-Auckland-Los Angeles-London, avresa 15 Januari 2011. :-)

/Magnus
Av Pelle77
5 juli 2010 23:07
Det låter intressant! Vad får ni betala för en sådan biljett? Hur länge blir ni borta?
Av Frii
7 juli 2010 09:47
Grundpriset beror på avresedatum, kolla här: http://www.greatescapade.com/termsConditions.php (Scrolla ned till "prices"): Sen tillkommer flygskatter etc och dessa beror på flighterna. Slutpriset får vi som sagt om en vecka, jag återkommer med det.

Vi är borta knappt tre månader.

/Magnus
Av Frii
7 aug. 2010 20:59
Hej igen!

Det var lite bökigt att få ett besked av Virgin, dels för att det verkar vara en ovanlig typ av biljett, dels för att det var semestertider. Nu har vi hursomhelst bokat & betalat.
Priset inkl. skatter blev 1537 pund varav biljetten kostade 1048 pund och resten är skatter. (Barnen betalar 80%)

/Magnus
29 aug. 2012 16:17
Kan någon lägga upp några nummer till Virgin och New Zealand airlines?
Tacksam för svart =)
Marcus