Ska vi välja Kuala Lumpur eller Singapore?

Av Marie64
16 sep. 2010 22:57
Visningar: 952
Ska resa till Asien för första gången i december, vi flyger till Singapore, vidare till Langlawi där vi stannar en vecka, sen tar vi båt till Koh Lipe är där knappt en vecka. Så här långt har jag planerat och bokat hotell klart, men när vi återvänt till Langkawi ska vi vidare någonstans för att avlsluta vår resa, funderar då på en storstad Kuala Lumpur eller Singapore, vilken ska jag välja och vad är bästa resättet att ta sig dit från Langkawi, flyg eller? Ska nämna att vi flyger tillbaka till Sverige från Singapore.
Tacksam för tips, det är kanske någon som har ett bättre förslag.....
16 sep. 2010 23:06
Hejsan!

Eftersom att ni ändå landar och flyger ifrån Singapore så kan ni väl åka till KL, då får ni ju lite av båda?! :) Vet att man kan flyga billigt från Langkawi till Kuala Lumpur med Fireflyz!
Av Bibby
16 sep. 2010 23:16
Säger som alltid, välj båda.

Personligen tycker jag S är görtråkigt (kanske det nya casinot http://www.marinabaysands.com kan vara värt ett besök) så jag rekar KL. Finns shuttleflyg där till SIN.
Av Ziesta
17 sep. 2010 09:45
Håller med om att om ni har tid så kanske ni kan passa på att se båda!

Jag har inte varit i Kuala Lumpur, men Singapore tyckte jag var en trevlig stad. Speciellt när man kommer bort ifrån skyskraporna. Det finns ju flera andra "mysigare" kvarter där också. Jag har varit där 2 ggr på vägen hem från Australien. Har listat lite Singapore-tips i min blogg: http://www.reseguiden.se/forum/blogg/17-tips-vart-att-gora-i-singapore-7798