RYANAIR

Av Vigren
28 mars 2017 20:26
Visningar: 1129
Har hittar billigt flyg till rom med Ryanair ena hållet och vueling andra-hur är det att flyga med de nu?
Hört mkt negativt innan ..
TACKSAM för svar
Av Cattta
29 mars 2017 16:58 (redigerad)
Hej Ryanair klart godkänd för det pris du betalar, landar i tid mer än 9 av 10 ggr.
29 mars 2017 17:17
De senaste två gångerna jag flög med Ryan Air gick det faktiskt helt smärtfritt. Man ska bara vara beredd på alla deras trix så att man inte får några tråkiga överraskningar. Tänk på att skriva ut boardingkortet innan, att boka incheckat bagage innan och att inte förvänta dig någon vidare service, så ska du se att allt går bra.
Av Cattta
29 mars 2017 18:15
Ja, läs igenom allt som gäller ordentligt, nu landar ju ryanair på flygplaser där det kan ta enormt lång vid passkontroll etc, så kom minst 2 tim innan avfärd utan incheckat bagage, o 2,5- 3 tim om ni ska checka in bagage, på Skavsta o landvetter går det fortare...
Av Vigren
29 mars 2017 20:32
Hej
Tusen tack för era svar..
Vi ska åka till rom i maj på röda dagar då in dotter inte kan vara ledig från skolan..så det var inte vidare billigt just då men billigast..
Det är inga konstigheter checka in online?
säte väljer man det`?man kan inte checka in på flygplatsen?
vi ska bara ha handbagae med och det är väl minsta cabinväskan?
betalar ca 5000 flyg till rom men som sagt det är röda dagar plus sent ute, någomn som varit i rom och vet var man kan bo bra? är jättedyrt hotel och vill vill gärna ha lite lyxigt...och när man kommer till centralstationen vill vi gärna kunna ha nära gå till hotellet.
Tips??
29 mars 2017 20:40
Inga konstigheter med att checka ni on line, men man får inte glömma att själv skriva ut sitt boardingkort. Jag vet några som fick betala 500 kr per person för att få boardingkort utskrivna på flygplatsen...
Man kan säkert köpa till att välja säten om man vill, men det kostar nog en del. Ja vanlig liten kabinväska är det som ingår.
Det finns massor av hotell nära stationen, jag har bott på ett av dem som var ok, men jag kommer såklart inte ihåg vad det heter. Kolla på Hotels.com eller Booking.com det finns ju kartor och omdömen så att man kan välja rätt.
Av Vigren
29 mars 2017 20:56
Hej
Tack
Men stationen ligger centralt? Nära gå till mesta sevärdigheter??

Hur långt är det från flygplatsen? Enkelt ta sig in??
Tack 🙂
29 mars 2017 22:31
När man checkar in online så får man ju boardingkortet i mobilen och då behöver man inte skriva ut det eftersom det går att scanna direkt i mobilen vid säkerhetskontrollen. Då spar du tid och behöver inte stå i kl för att checka in på flygplatser. Om ni vill välja sittplatser så kostar det extra, annars kan du låta bli och då får ni sittplatser som inte blivit bokade. Handbagage ingår alltid så det behöver du inte fylla i när du bokar biljetten.
Av Cattta
30 mars 2017 19:44 (redigerad)
Hej igen,
det kostar betydligt mera än 500 kr om inte boardingcardet är med...Mga missar flygen hem för det tar ofta mkt längre tid från "lågpris" flygplatser exempelvis Stansteds flygpl i London i vid incheckning etc. Vet inte hur det är i Rom visserligen...Missar man flyget är det kört.

ha alltid boardingcarden utskrivna, har sett/varit med om resenärer där mobilen strulat och de har fått punga upp med pengar...
Av Ischaaa
31 mars 2017 19:07
Jag har flugit med Ryanair många gånger. Bra pris och följer man allt enligt deras regler och rutiner går det väldigt smidigt. Aldrig varit försenad :)
Av Katrinl
1 apr. 2017 10:47
Det är värt att ta sig en liten bit från Centralstationen när man väljer hotell. Upplevde det som lite ofräscht område med mycket folk som drog omkring.
Av Sierra
7 juli 2017 14:35
Citerat från Matselis:
Såg att Ryan flyger till Neapel från Skavsta. Någon som flugit med dem dit? Var landar de? Flög med dem till Bologna från Tyskland och då landade vi nästan 10 mil från Bologna. Kan ju vara bra att veta så man kan fixa anslutningar.
De använder Naples International Airport som ligger 6 km utanför Neapel City.