Roadtrip Kalifornien-Arizona-Nevada

Av Ricky72
16 maj 2012 10:32
Visningar: 530
Vi är en familj med två barn (10 o 12) som åker på en liten roadtrip till Kalifornien-Arizona-Nevada om ca 5 veckor. Vi har det mesta klart för oss o bokat. Vi har dock inte lyckats få några bra tips om var vi kan övernatta mellan L.A o Grand Canyon. Vi har bokat hotell i Williams men vill övernatta någonstans på väg ut dit. Någon som har bra tips var? Vi funderar oxå på om man ska ta sig runt själv i Grand Canyon (vi har en dag där) eller om man bör boka någon form av guidad tur. Såg att det fanns både från Flagstaff o Williams. Vi har två nätter bokat i Williams, för att sen åka vidare till Las Vegas. En annan sak vi funderar lite över är om man ska förboka Universal Studios biljetter o om man ska välja front of the line pass eller inte. Tacksam för alla svar!
16 maj 2012 11:46
Hej! En sån underbar semester ni har framför er!!! Jag laddade över vår dagbok från vår roadtrip från Resdagboken till Reseguiden för någon dag sedan. Vet inte om den kan ge ngr tips. Själv tycker jag alltid det är kul att läsa andras liknande resdagböcker. Vi var aldrig i Grand Canyon och har tyvärr inga tips om det.
En av resans höjpunkter var Universal Studios. Vi hade inte förbokat, men var där på morgonen när de öppnade och köpte "Front of line-passes" till hela familjen. Det var det helt klart värt även om det inte var fullsmockat den dagen vi var där. Vi var där tll stängning och hade kunnat vara där en hel dag till utan problem. Hur kul som helst för både stora och små. Ha en trevlig resa!!! /FamFis