PRAG i sommar

Av Aa
13 maj 2008 10:23
Visningar: 869
NU är resan bokad och klar , nu är det bara tips på roliga och spännande grejer att göra i och omkring Prag, Vad skall undvikas om det nu skulle finnas något sådant???
Anna
14 maj 2008 23:04
Var i Prag för 1,5 år sedan, en underbar stad. Var väldigt nöjd med att mestadels promenera runt och facineras av alla byggnader. Enda missen var att äta vid en turistgata, fick fel mat och de ville att jag skulle betala mer än det jag beställt. Annars bara bra minnen från de dagarna. Ha det helt underbart!!!
15 maj 2008 13:19
Att gå in till en souvenir butik i Prag kan undvikas, säljarna är bara ute efter att sälja och det känns som om dem bevakar en hela tiden. Dem går ständigt efter en så fort man går in i en sådan butik, så om man absolut inte måste , försök att undvika souveniraffärerna längs de stora turiststråken.
Annars är Prag en helt otrolig storstad! Ha en bra semester!
Av Mpc
15 maj 2008 13:33
Vad skall undvikas om det nu skulle finnas något sådant? Jo det är folksamlingar för du kan råka ut för fick tjuvar o dom är ganska valiga i Prag så se upp. Ha inte något i bakfickan eller i väska som lätt dom kan koma åt se till att ha väska innan för något men öppningen inåt kroppen o vifta inte med pengarna

Sen ha en trevlig semester