NY, LA, LV

Av Hjeff
31 aug. 2011 16:29
Visningar: 339
Vi planerar göra en USA resa nästa år.
Vi har varit i LA och LV innan och har hyfsad koll där.

Några tips om NY?

Några tips om hur man praktiskt ska genomföra en sådan rutt, dvs i vilken ordning, bil eller flyg, etc?
Av Annl
31 aug. 2011 17:40
hej

Mellan Las Vegas och Los Angeles är det 40 mil så vill ni inte flyga den sträckan så går de ju fint att köra den och det är bra vägar och går relativt snabbt. Det finns en outlet efter vägen vid gränsen till Nevada - om det kan vara intressant.

Med tanke på tidsomställningen skulle jag säga att det är bäst att flyga till NYC först -för att hämta in sex timmars tidsomställning för att sedan ta er vidare västerut men det där kan ju bli beroende av vilka flygbiljetter och till vilket pris ni hittar biljetter.

Tips om NYC hittar du i mängder i de gamla trådarna här på RG.

Trevlig resa!
31 aug. 2011 19:33
Exakt samma som vi körde förra året...
Flyg tor NYC, vi började med 5 nätter där, sen enkel till LV, 4 nätter där, hämtade ut bil sista dagen som vi hade i en vecka, då vi var i LA 3n, San Diego 2 n, och till slut Marina del Rey 2 n
(praktiskt nära flygplatsen när man skulle lämna in bil o flyga ut tidigt på morronen, så man slapp åka genom hela stoooora LA), innan v flög tillbaks enkel till NYC o avslutade med 2 nätter där. Tycker det var ganska lagom av allt!
2 sep. 2011 16:12
Hej Hjeff

Ett spektakulärt tips för shoppingturen är Comme des Garçons! Butiken har blivit framröstad till en av världens coolaste, bara entrén är värd besöket!

http://www.concierge.com/ideas/designarchitecture/tours/1530?page=6

Ett annorlunda och kanske ett av de roligare sätten att se New York på är att använda cykeln. Cykelhyran är inte särskilt hög och man ser mycket på kort tid. Här är ett tips på en bra cykeluthyrare. Du kan både hyra per timme och heldag.

http://www.centralparkbikerent.com/

Trevlig resa!

Hälsningar Jeanette på Resfeber