Intercontinental Resort Hurghada

Av Maadi
5 maj 2008 16:57
Visningar: 302
Någon som känner till detta hotell? Det verkar bra på beskrivningen, nära stranden och så. Men är hotellet OK, maten? Är det värt prister att ta all incl? Är stranden fin och bra snorkelvatten? Känns det allför långt från stán?
Av Anjou
13 juni 2008 21:58
Hej

Jag vet inget om hotellet, men ta all inclusive, DET är Bra och fräsch mat och väl värt pengarna. Framförallt om man reser med barn.
Ha det bra
14 juni 2008 03:31
Har varit där men ett mycket dyrt hotell. Vi tog en drink där för vi tänkte gå på casino men det var stängt och baren hade skyhöga priser.
Jag skulle säga tvärtom, ta inte all inclusvie utan testa andra restauranger också. Det är ju roligt att testa andra specialiteter cokså och det finns många bra restauranger. Kan ju bli trist i längden och bara äta på samma ställe. Det är däremot billigt att åka taxi till själva centrum. Gör upp om priset bara INNAN ni åker någonstans.
Vi bodde också utanför på gångavstånd från detta hotell men nu kanske det har byggt ännu mer så jag vet inte hur det ser ut idag runt omkring.
Mvh Eva
Av Maadi
23 juni 2008 20:46
Tack för era svar! Men jag åkte med barnen till El Gouna istället. Vi hade en helt fantastisk vecka och all incl. är verkligen att rek. MVH Maadi