Hotell GIFTUN AZUR RESORT i Hurghada?

Av Carinab
24 sep. 2009 14:14
Visningar: 1978
Hej har någon vart på detta hotell? Jag vill veta allt, är det bra hotell, hur är rummen och vad ingår i all inclusive mm
Vi har tänkt att åka till Egypten i September 2010, har varit där 2 ggr förut. (three corners ocean view i El gouna och arabia azur, Hurghada) Men denna gång vill vi bo på något annat hotell, kan någon rekomendera något annat all inclusive hotell??
24 sep. 2009 20:22
Hej! Vi var där med släkten i feb 07, det var perfekt när man var så många. Vi hade all inclusive(åkte m apollo) och det innebar att allt ingick så även inhemsk alkohol och det var inget fel på den! Drack goda öl och "smarriga" drinkar. Maten var supergod för det mesta. Fanns flera restauranger att välja mellan o även en liten bättre italiensk som dock inte ingick i det konceptet men som man åt till reducerat pris på o det kostade inte mkt. Barnen hämtade glass och det var mkt måltider såsom mellanmål o annat. Enda neckdelen då vi var där var att poolerna ivte var uppvärmda:-( det är dock det enda negativa jag har att säga om detta ställe.Rummen helt ok, inget man hoppar högt av men inget negativt heller.
Mvh Kia
25 sep. 2009 01:02
Tycker (om det är hotellet som tidigare hette giftun beach resort )också att det är ett ok hotell med väldigt fin "trädgård" och trevlig personal ,däremot så är ju Hurghada i sig ett suspekt ställe som jag har svårt att uppskatta och kan inte se nåt charmigt över oredan och skräpet överallt där, men en del trivds ju jättebra där så om man trivs eller inte är ju hur man är som person.

Själv tycker jag om ordning och reda och gärna litet vacker natur och det är väl inte det första man tänker på när man för hurghada på tal he he! däremot är ju röda havet vackert men ovan vattenytan utanför hotellområdena är det ju inte lika tilltalande tyvärr, men vill man till Hurghada så är giftun ett helt ok hotell..
mvh. Bosse.