Bröllopsresa

Av Annis77
22 juni 2009 21:18
Visningar: 1410
Nu sitter jag här och är snart gift, närmare bestämt den 4 juli.. Ska bli så kul!! Vi har inte bestämt vart vi ska åka på bröllopsresa.. Vi har sagt att vi ska sticka iväg i september, men inte bestämt vart.. Min fråga till alla er.. Vilken är enligt er den bästa bröllopsresan, vart och varför?? Blir sååå tacksam för alla tips jag får..
Av Marika
22 juni 2009 23:23
Skulle föreslå Thailand pga dess skönhet, värme och inte minst för att man kan lyxa till det till en överkomlig summa men Thailand i september är inget jag vill rekommendera då det är regnsäsong. Enligt flera är just september den regnrikaste månaden i södra Thailand. Därför blir mitt tips Bali! Exotiskt, romantiskt, vackert, sevärt, prisvärt och bra vädermässigt.

Vad det än blir, ha det så underbart och grattis i förskott!

MVH / Marika
Av Trea
23 juni 2009 07:05
Grattis i förskott!

Svårt att svara på vart... Vi åkte till Vietnam på bröllopsresa (där vi också gifte oss). Vi var supernöjda och tyckte mycket om Vietnam, ett vackert land med vänliga människor och god mat. Kika gärna i vårt album! Men det finns förstås många andra fina ställen också...

http://www.reseguiden.se/forum/resor/vietnam-806
Av Zoca
23 juni 2009 11:53
Hej Ammis!
Jag kan varmt rekommendera Kroatien och Dubrovnik..Dubrovnik är romantiskt stad med fina restauranger, vacker natur ,behaglig temperatur i september, utflyktsmöjligheter till öarna utanför..och mycket mer ...man flyger dit på mindre än 3 tim ,fina hotellen och vänligt folk..googla eller kolla på youtube sök bara på Dubrovnik...mvh Zoca
Av Silvana
23 juni 2009 19:50
Ett hett tips vackra Capri i Italien? Kan det bli mer romantiskt? Och förresten lycka till i livet och kom ihåg att romantiken kan ni hitta överallt. Huvudsaken är ju att ni är tillsammans.
23 juni 2009 21:33
Hei

Det hadde vært fint om du gir oss litt mer info...hvor lenge dere skal være borte, budsjett, interesser, hvor har dere vært før etc.

Men dersom du vil ha en nydelig strandferie kan jeg anbefale Maldivene. Kona og jeg var der for noen år siden og det var bare helt utrolig flott. Her er et reisebrev og du kan se på bildene hvor fint det var: http://gardkarlsen.com/sun_island_index.htm

Hvis du er glas i mat og vin kan jeg anbefale en tur til Toscana i Italia. Kona og jeg var der for et par år siden og det er en av de beste feriene vi har hatt. Her er et reisebrev med bilder http://gardkarlsen.com/tuscany_italy_travelogue.htm

Jeg er også svak for Asia...men september er en del av regntiden i Thailand. Men jeg har vært der flere ganger i regntiden og det er fremdeles en flott destinasjon...god mat, en får mye for pengene, eksotisk kultur etc. Her er et reisebrev fra Bangkok og Samui: http://gardkarlsen.com/Bangkok_trip_report_2007.htm

Lykke til med bryllupet og planleggingen av reisen. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
3 aug. 2009 18:29
Heej!
Grattis till bröllopet, jag hoppas ni får ett underbart liv tillsammans.
åhh vad härligt med bröllopsresa...vet inte om ni bestämt er än, om inte så tycker jag definitivt ni ska fundera på Maldiverna.
Vi va där på bröllopsresa i feb och de va helt fantastiskt. Mkt beror ju på hur man är som personer och vad man uppskattar på en resa, hur mkt man reser mm. Både jag och min man älskar att resa och därför ville vi åka någonstans som ingen annan resa kan övervinna.. därför blev det tillslut Maldiverna, en oförglömlig resa!
Sen handlar det oxå om pengar...vi valde att ha ett liitet bröllop, för oss va resan det viktigaste! Sen fins det ju dem som kan och vill ha både och =)

Hoppas det blir/blev bra för er!
3 aug. 2009 19:19
Nu är du ju redan gift och säkert t o m hemkommen från smekmånad!

Men jag håller med föregående talare - jag har aldrig varit på Maldiverna men skulle definitivt åka dit om det var aktuellt med bröllopsresa! =)
Av Annis77
5 aug. 2009 17:12
Tack alla underbara för alla svar.. Det var många tankar både hit o dit, men nu är det bestämt vart vi åker.. Min farbror (bosatt i Los Angeles, USA) ringde o fråga om han fick ge oss en bröllopsresa i present.. Det kunde vi ju inte tacka nej till.. Man är ju inte dum!! Så han gav oss en vecka på Hawaii, med bil o hotell.. Vi reser först till Californien o reser runt där, o så en vecka på Hawaii.. Blir borta en mån totalt.. LÄNGTAR!!! Vi reser den 2 sep.. Whiii..
5 aug. 2009 17:25
Kanon! Då ser vi framemot fina bilder och nya tips när du är åter! Grattis och lycka till och trevlig resa! Fräckt!

PS Vilken hawaiiö blir det?