Stöd Ukraina

Chrippelinas blogg

Onsdag 4 Februari 2009 - Koh Lanta
Resealbum: 90 dagar i Asien

Ny strand, nytt folk, nytt boende..

hej!

eftersom vi fortfarande ar kvar pa lanta sa tanker vi inte skamma bort er alla med ett jatte langt inlagg, det far vanta liiiite. vi har bytt boende tva ganger har pa lanta. forsta natten tog vi vara forsta basta for att vi inte orkade leta. hittade ett billigt och bra boende men stranden vi bodde vid hall inte riktigt mattet med vad vi blivit vana vid. vi akte cirka en mil langre ner langs kusten till klong nin beach dar vi hittade ett mycket intressant boende.

vi betalar 300 baht natten (vi bor alla 3 tillsammans), ungefar 30kr skallen natten. rummet ar riktigt skabbigt men en stor sang och, lyssna nu! en balkong med varldens havsutsikt. vi kunde inte motsta. natten blev ganska lang efter att hort alla mojliga djur och vagorna som vi skulle hoppas vara mysiga att lyssna pa latt mest som det kom en tsunami var 3e sekund... sa nara havet bodde vi!

annars ar allt som vanligt. solar, badar, snorklar.. var ivag hela dagen idag med en bat till en grotta vi fick dyka in i och igenom for att pa andra sidan hitta en strand, mitt i havet, i en grotta! coolt!

imorn ska vi splittras for forsta gangen, jag och lina kommer aka upp till ko pahnang medans ewa ska mota sin bror pa ko samui, dock aterforenas vi nog lagom till full moon den 10e pa pagnang.

lite nya bilder finns nu ocksa!

ett lite roligare och langre inlagg kommer!

hoppas allt ar bra dar hemma,
puss o kram, lina o chrippe
Dela med andra:    

Kommentarer
Jennya säger:
Vi har fått lite snö här i Skåne, men det ligger nog inte så länge.
Det var jättebilligt boende ni hittade, men tsunami låter inte så trevligt precis.......
Ha det bra.
Mormor & Morfar G&R
Postat 2009-02-04 21:16  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet