Stöd Ukraina

Leroslovers blogg

Söndag 5 Oktober 2008 - Desenzano del Garda

Då var man hemma igen från Gardasjön!

Hej och hå vad det går fort när man har roligt. Som jag skrev igår åkte vi till Verona men inte till något annat ställe efteråt. Vi var helt enkelt för trötta efter att ha gått och gått och gått.

I Verona åt vi lunch, shoppade, besökte Julias hus med balkongen (Romeo & Julia) och den gamla arenan som finns i Verona. Fantastisk akustik där inne. Just denna dag skulle det vara rock konsert där annars är den nog mest känd för operorna som spelas där sommartid.

Tillbaka till Desenzano satte vi oss utomhus vid en bar och drack lite drinkar innan vi gick upp på våra rum och gjorde oss iordning för middag. Vi har förövrigt ätit mycket god mat och mycket god dryck. På alla restauranger där vi tagit in Husets vin har det varit jättegott. Den Italienska pastan och pizzan. Kött och fisk. Kaffe, viner mm mm

Vi blev mycket sugna på att åka själva hit igen. Eventuellt väljer vi i så fall att bo någon annanstans. Och förhoppningsvis får vi då tid att se det vi missade denna gång.

Tur att det var mycket promenader, timme ut och timme in faktiskt. Annars hade man antagligen gått upp 10 kg i vikt på bara dessa dagar ;-)

Tills det är dags för blogg inför/under nästa resa. Ha det bra!
Dela med andra:    

Kommentarer
Heidine säger:
takk for en fin informasjon.
Postat 2008-10-08 13:39  Anmäl
Mariana säger:
Förstår att du njöt! Blir lite avundsjuk, det var en del år sen jag var där sist. Orterna runt sjön är helt underbara. Drack du Barolo-vin som kommer därifrån?
Postat 2008-10-07 23:50  Anmäl
Gullsing säger:
Det var verkligen en trevlig resa.

Gilla
Postat 2008-10-07 20:39  Anmäl
Marika säger:
Välkomna hem igen och tack för intressant info!
Postat 2008-10-05 22:33  Anmäl
Andree säger:
Tack, det var mysigt att få "följa med" på er resa.
Postat 2008-10-05 21:43  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet