Stöd Ukraina

Marilcjs blogg

Söndag 6 April 2008 - Thailand

Barnvänliga Thailand!

Precis hemkommen efter en 3 veckorstripp till Thailand!
Startade med 2 dagar i Bangkok & avslutade likaså med 2 dagar i Bangkok, däremellan bodde vi i BangKwaiVillage, en liten by mellan HuaHin & ChaAm, lugnt & avkopplande, vill man ha mer rörelse tar man bara taxi de knappa 2 milen till Hua Hin.

Med på resan var ett par kompisar & deras 1 åriga dotter & ett annat par med sin 9 åriga grabb, de e rena fröjden att komma till Thailand med småbarn, man blir välbemött i alla väder men med småbarn blir man ännu mer välbemött!

Satte vi oss ner för att äta & lillhönan inte skulle ha var det nästan slagsmål om vem i personalen som skulle ta sig an henne, gick man ute på marknader kom de framspringande & skulle klappa & krama.

Överallt gjorde de allt vad de kunde för att tillgodose våra önskningar när det gällde barnen!

För våran egna del är barnen så stora nu att de e tonåringar men de spelar ingen roll så fort man säger att de e sonen eller dottern så "fjäskas" de!

Nej mycket barnvänligare folk får man nog leta efter, i Thailand är barn aldrig till besvär, kanske något vi andra ska ta lärdom av?!
Dela med andra:    

Kommentarer
Snickarhelle säger:
Har precis kommit hem från Hua Hin/Cha Am själv och jag håller med dej. Vi kallade Thailändarna det leende folket. Det kvittade vad man ville så fick man alltid ett leende tillbaka och lika ofta Haboonha ( eller hur det nu stavas)
Postat 2008-04-14 20:00  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet