Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Sök bland erbjudandena

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 10 av 29 erbjudanden
Ta en paus i vardagen och följ med och upplev två nordiska huvudstäder! Vi åker på en skön och avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo.  Liknande erbjudanden »
Vi dukar upp vårt stora påskbord 27/3-6/4 i bufférestaurang Bornholm – ett måste för alla vänner av god mat! Välj bland massor av läckra rätter som hör påsken till. Påskbord 240 kr/person vid förhandsbokning (ombordpris 260 kr). Buss + Båt 40 kr/pers  Liknande erbjudanden »
Välkommen till äkta Karibien! Denna kryssning startar från Guadeloupe, ön som liknar en fjäril och som separeras av en kanal. Upplev orörda stränder, marknad i Pointe a Pitre och god mat. 7n kryssning från 2 209:- per person. Vi hjälper dig med flyg!  Liknande erbjudanden »
Resan börjar med tre dagar i Los Angeles. Kalifornien blandat med Mexico innebär en härlig blandning av Hollywood, äventyr, vita stränder och vackra städer. På exklusiva Grand Princess njuter vi av service och måltider av högsta klass.  Liknande erbjudanden »
En 11 dagars expeditionsresa till Svalbard. Denna polarregion bjuder på allt från mäktiga glaciärer till nyfikna isbjörnar. Uppfriskande zodiakutflykter varvas med intressanta föreläsningar. Vi bor bekvämt ombord MS Expedition. Pris fr. 39 490 SEK.  Liknande erbjudanden »
Kryssning är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en verklig semesterkänsla, samtidigt som man får uppleva mycket. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser och detta utan att behöva packa upp och ner.  Liknande erbjudanden »
Hyr en kanalbåt med Classic World och njut av en upptäcktsfärd på Europas vackra kanaler, floder & sjöar. Med det bredaste & bästa utbudet av såväl båtmodeller som turer kommer du att förstå varför så många kommer tillbaks till oss från år till år.  Liknande erbjudanden »
Upplev Kubas fantastiska skärgård under en veckas kryssning runt Kuba och till Jamaica, där ni gör strandhugg vid lokala sevärdheter. Innan är ni i Havanna ett par dagar och efter är ni vid paradisstrand i 6 dagar. Avresa 20 och 27 dec! Fr 32.900 kr.  Liknande erbjudanden »
Allure of the Sea! V:a Medelhavet, 7 nätter från Barcelona. När världens största kryssningsfartyg kommer till Medelhavet i sommar tar hon med sig succémusikalen Mamma Mia! ombord. Avresor maj–okt 2015. Flyg & kryssning, pris avresa sep fr. 12.695:-  Liknande erbjudanden »
Följ med på en vacker kryssning i södra Kroatiens övärld där vi även passar på att vandra & cykla för att få ut så mycket av semestern som möjligt. Förutom bekväm båt finns också god mat och trevligt sällskap.  Liknande erbjudanden »
Sida:123Nästa

Kategori Kryssning

Här hittar du kryssningar av alla de slag. Kryssa i Karibien, Medelhavet eller varför inte på hemmaplan.

Destinationer för Kryssning

Världsdelar
Länder
Italien (9)
Spanien (5)
USA (4)
Ecuador (3)
Finland (3)
Åland (2)
Estland (2)
Annons:

Kategorier

Nyhetsbrev

Prenumerera