Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Sök bland erbjudandena

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 9 av 9 erbjudanden
Vi har den kompletta vinterresan med flyg till Miami, två nätter på 3-stjärnigthotell samt 7-nätters kryssning med MSC Divina i Karibien med besök på platser som Jamaica, Mexico och Bahamas från endast 11 890:- per person.  Liknande erbjudanden »
Följ med oss ombord katamaranen Queen of Galapagos och utforska öarna i den centrala, östra och södra delen av Galapagos skärgård. Här kommer vi i närkontakt med djur och naturliv både på land och i havet. Max 16 passagerare. Pris från 33 990kr.  Liknande erbjudanden »
Kryssa med Costa NeoRomantica och upplev denna unika kryssning där du får besöka Mauritius, Seychellerna och Madagaskar på en och samma resa. 18 dagar inkl. flyg, 2 nätter hotell på Mauritius och 14 dagar kryssning med helpension fr. 21.770:-  Liknande erbjudanden »
Söderhavet är en dröm som kan bli sann. Den här 10-nätters kryssningen tar er till några av Söderhavets vackraste öar. Både kända som Bora Bora och Moorea, men även den avlägsna ögruppen Marquesas. Stopp i Los Angeles på utresan. Totalt 16 dagar.  Liknande erbjudanden »
Följ med oss på en fascinerande resa till Galapagos. Tillsammans med vår naturguide utforskar vi denna magiska övärld och kommer riktigt nära ett djurliv med lekfulla sjölejon, mäktiga sköldpaddor och vackra fåglar. Max 16 pers. Pris från 14 620 SEK.  Liknande erbjudanden »
En resa där vi kryssar fram bland Galapagos öar. Vi kommer nära djur och natur i deras naturliga habitat, över och under havsytan. Snorkla bland lekfulla sjölejon, vandra i kaktusskogen och fascineras av blåsulorna. Max 16 pers. Pris fr. 19 490SEK  Liknande erbjudanden »
Azamaras två fartyg tar max 700 gäster i en elegant och mycket personlig atmosfär. Nästan allt ingår i priset, utsökta måltider, öl, vin, drinkar, dricks till servicepersonalen m.m. Weekendkryssning i Medelhavet, 3 dagar fr. 4.565:-  Liknande erbjudanden »
Upplev storstad, sol & bad och kultur på samma resa. Vi erbjuder endast kryssning eller färdiga paket med flyg, hotell och kryssning. Det finns fortfarande många prisvärda resor kvar i sommar.  Liknande erbjudanden »
En kryssning är det bästa sättet att uppleva Karibien! Lite av allt, utan att det blir stressigt. Vi erbjuder endast kryssning eller färdiga paket med flyg, hotell och kryssning. Unna dig en riktigt härlig vinter semester!  Liknande erbjudanden »

Kategori Kryssning

Här hittar du kryssningar av alla de slag. Kryssa i Karibien, Medelhavet eller varför inte på hemmaplan.

Destinationer för Kryssning

Annons:

Kategorier

Nyhetsbrev

Prenumerera