Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Sök bland erbjudandena

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 10 av 27 erbjudanden
7 övernattningar ombord på MSC Opera där fartyget lägger till Casablanca (Marocko), Agadir (Marocko) samt Arrecife (Lanzarote Spanien) och Santa Cruz Teneriffa (Spanien). Under kryssningen finns det möjlighet till många utflykter. Avresa 19 december  Liknande erbjudanden »
Söderhavet är en dröm som kan bli sann. Den här 10-nätters kryssningen tar er till några av Söderhavets vackraste öar. Både kända som Bora Bora och Moorea, men även den avlägsna ögruppen Marquesas. Stopp i Los Angeles på utresan. Totalt 16 dagar.  Liknande erbjudanden »
Boka nu och få upp till 60% rabatt på kryssningar i Medelhavet med förstklassiga Princess Cruises.  Liknande erbjudanden »
Upplev Kubas fantastiska skärgård under en veckas kryssning runt Kuba och till Jamaica, där ni gör strandhugg vid lokala sevärdheter. Innan är ni i Havanna ett par dagar och efter är ni vid paradisstrand i 6 dagar. Totalt 2 veckor fr 23500kr/p.  Liknande erbjudanden »
Resan börjar med tre dagar i Los Angeles. Kalifornien blandat med Mexico innebär en härlig blandning av Hollywood, äventyr, vita stränder och vackra städer. På exklusiva Grand Princess njuter vi av service och måltider av högsta klass.  Liknande erbjudanden »
Följ med oss på en resa till Sydshetlandsöarna och den Antarktiska halvön. För den äventyrlige ges det tillfälle att paddla kajak eller campa en natt på isen. Uppfriskande zodiakutflykter varvas med spännande föreläsningar. Pris från 36 990SEK  Liknande erbjudanden »
Just nu har vi boka-tidigt kampanjpriser på medelhavskryssningar med flyg med MSC Cruises. Vad sägs om en 7-nätters kryssning där du får uppleva Kroatien, Grekland, Italien och Turkiet för endast 7439kr per person inklusive flyg?  Liknande erbjudanden »
Vi hjälper er att hitta passande tur och båt ingen tidigare båtvana krävs. Båtar för upp till 12 personer med fullt utrustat kök, badrum och soldäck. Pris från 2000 sek/person/vecka. Vi bokar även flyg och transfer. Kontakta oss för offert!  Liknande erbjudanden »
Ta en paus i vardagen och följ med och upplev två nordiska huvudstäder! Vi åker på en skön och avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo.  Liknande erbjudanden »
Till Split, Kotor och Kefalonia , en kryssning fylld av njutning, historia och fina bad. Flyg och kryssning, 7 nätter. Pris avresa nov fr. 5.695:- Rutt: Triste - Split - Kotor - Kefalonia - Korfu - Dubrovnik – Trieste Tillägg balkong: fr.3.500:-.  Liknande erbjudanden »
Sida:123Nästa

Kategori Kryssning

Här hittar du kryssningar av alla de slag. Kryssa i Karibien, Medelhavet eller varför inte på hemmaplan.

Destinationer för Kryssning

Annons:

Kategorier

Nyhetsbrev

Prenumerera