Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Herceg NoviMontenegro

Riviera Club Hotel

***  

5 495 kr

Grundpris per vuxen

Från:Malmö

Avresa:2015-04-30

Hemresa:2015-05-07

Reslängd:8 dagar

Rumstyp:Dubbelrum med delvis havsutsikt, all inclusive light

Solresors beskrivning

Smakfullt hotell med All inclusive light!

Inbäddat i grönska med fantastiskt läge vid havet och med bedårande utsikt mot den vackra staden Herceq Novi ligger Riviera Club Hotel. Dess lugna läge och välrenommerade servicenivå gör detta till ett fulländat semesterhotell för dig som söker lugnet, fina omgivningar, god mat, fantastiska bad och spännande utflyktsmål. Hela hotellet genomgick en omfattande renovering 2010 och stoltserar nu med modern arkitektur.

De renoverade rummen är smakfullt inredda i modern stil och har luftkonditionering, LCD-TV, mini bar, säkerhetsbox, hårtork och balkong eller terrass. Du väljer sedan om du vill boka rum med delsvis havsutsikt eller havsutsikt. All inclusive light ingår för alla gäster och gör att du till fullo kan luta dig tillbaka och njuta av din semester och utsökta måltider. Frukost- och middagsbuffér dukas varje dag upp i huvudrestaurangen som också har en terrass ut mot havet.

Läs mer om hotellet hos Solresor

Dela med andra:    

Hotellfakta:

  • Bar
  • Barnpool
  • Luftkonditionering
  • Pool
  • Restaurang
  • Avstånd till centrum: 7 km
  • Avstånd till strand: 50 m

Läge på karta:

Om Herceg Novi:

Vädret i april: Dagstemperatur 17 °C Badtemperatur 15 °C
Klimatöversikt
Valutakurs:
Flygtid:
Ej tillgängligt

Montenegro är ett spännande resmål på uppgång. Om du vill ha ett annorlunda resmål ska du resa till den vackra byn Herceg Novi. Här finns flera stränder och otroligt vackert centrum. Härifrån är det också kort väg till den kroatiska byn Dubrovnik och privnivån är väldigt låg.