Sommarens sista resor till Kreta

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Rosa stränder med ljumna bad, städer med lädershopping och mysiga gränder. Kreta är ett kap oavsett vad du reser hit för och med vem.

Kreta har länge varit ett av Greklands mest populära resmål. Här finns historiska platser som Knossos, naturupplevelser som Samaria-ravinen och intressanta platser som halvön Gramvousa med sin venetianska borg och kritivita stränder. Kreta är en stor ö, så vill du fly de största turistströmmarna finns det gott om plats att gömma dig på. Staden Chania må ha en hel del turister, men är ändå värd ett besök. I de mysiga gränderna hittar du den ena mysiga restaurangen efter den andra, många med servering under bar himmel omgivna av blommor i regnbågens alla färger. Här ger vi dig sommarens och sensommarens alla charterresor till Kreta. Priserna gäller när två vuxna reser och bor tillsammans med avresa senast den här veckan. Längst ner kan du även se alla sista minuten-resor som finns kvar.


Sommarens sista charterresor till Kreta


Här kan du se alla sista minuten-resor till Kreta.

Om Kreta Grekland

Greklands största ö är Kreta som har något för alla. De flesta skandinavier bor i någon av semesterorterna på Chaniakusten med sina många sandstränder. Kreta bjuder också på fantastiska naturupplevelser, vingårdar, vandringsturer och shopping.
Matupplevelser
Natur
Barnvänligt
Nattliv
Romantiskt
Sandstrand
Shopping
26°
Klimat i september
26°
Badtemp i september
4tim
Flygtid från Stockholm