Sommarens populäraste charter

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Planera din sommar redan idag för att få en garanterat solsäker semester. Här får du alla härliga resor till varma resmål runt Medelhavet, som Grekland, Kanarieöarna och Turkiet.

Se till att få en solsäker semester i sommar och boka din charter redan idag. Många av de populäraste hotellen blir snabbt fullbokade, så har du någon favorit ska du inte vänta länge. Det finns många varma resmål att längta till. Länderna runt Medelhavet är sommarens favoriter, med de grekiska öarna i spetsen.

Charter i juni >>
Charter i juli >>
Charter i augusti >>
All inclusive till populära resmål >>

Här nedan får du sommarens populäraste charter till Grekland, Spanien, Turkiet, Kroatien, Portugal, Italien, Cypern och Ibiza. Priset gäller per person med del i dubbelrum och avresa april till september 2014.

Grekland – sommarens hetaste resmål

Grekland är hetare än hetast och sommarens populäraste resmål. Charterbolagen har släppt många grekiska nyheter och storsatsar på den grekiska övärlden. Åk till Kreta, Rhodos, Samos, Lefkas eller Mykonos.
Kanarieöarna – vinterns favoriter lika heta i sommar

Kanarieöarna är det resmål där svenskarna helst hade velat spendera vintern. I sommar är de spanska öarna lika heta. Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote och Fuerteventura är några av de största och mest bokade öarna.
Mallorca – bästa mixen av bad och storstad

Mallorca är en annan spansk favorit, en ö med både bad och storstad i perfekt mix. Alcudia, Palma Nova och Cala Bona är populära orter. Även Palma är ett populärt utflyktsmål med bra shopping, god mat och mysiga gränder.
Turkiet – all inclusive-favoriten

Turkiet är en favorit om du vill bo riktigt bra med all inclusive, dessutom exotiskt och med kort flygtid. Det är även ett av Medelhavets mest prisvärda resmål. Välj sköna badorter som Alanya, Antalya, Side, Marmaris och Bodrum.
Kroatien – lockar med skärgården

Charmiga Kroatien lockar med sin vackra skärgård med 12544 öar, kristallklart vatten, rika historia och fint väder. Makarska, Dubrovnik och Split är populära resmål. Här får du “Medelhavet som det en gång var”.
Portugal – blomstrande Madeira och Azorerna

Chartern går till södra Portugal och vackra Algarvekusten. Blomsterön Madeira och paradisö-gruppen Azorerna är två andra populära resmål. Här är vädret behagligt året om och lockar med natur och fina stränder.
Italien – åk till Sicilien och Sardinien

Chartern till Italien går vanligtvis till Sicilien och Sardinien. Sicilien är Medelhavets största ö med mysiga badorter och romantiska staden Taormina. Sardinien välkomnar med fina sandstränder och olivlundar.
Cypern – Europas renaste vatten

Cypern har 340 soldagar om året och lockar med Europas renaste vatten. Här kan du njuta av fina stränder, bra dykning och vingårdar. Populära orter är Larnaka, Ayia Napa och Fig Tree Bay.
Ibiza – passar både familjer och partysugna

Ibiza är inte längre bara en partyö, hit åker även barnfamiljer och andra resenärer som vill ha lite mer lugn och ro. Det är en liten ö som rymmer sköna stränder, bra shopping, trendigt nattliv och fina mandelträd.