Sommarens billigaste resmål

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: Thinkstock
Reser du till Bulgarien, Tunisien, Turkiet eller Montenegro i sommar sparar du garanterat ett par tusenlappar. Här nedan finner du sommarens resor till de här destinationerna.

Bulgarien

Bulgarien erbjuder kilometerlånga sandstränder, vacker natur, fest och ett solsäkert sommarklimat. Resmålet passar utmärkt för både barnfamiljer och partyprissar. Prisnivån är mycket bra, så här kan du vara säker på att du får mycket för pengarna.

I listorna nedan finner du ett urval av de billigaste charterresorna till respektive land. För att se alla charterresor till dessa länder klicka här. Resorna är sorterade med lägsta pris först, men det är lätt att ändra sökningen efter just dina önskemål.


Charter till Bulgarien


Tunisien

Tunisien ligger vid kanten av Sahara, men erbjuder ändå ett behagligt Medelhavsklimat. Här kan du kombinera lata dagar på härliga sandstränder med spännande aktiviteter som ökensafari. Tunisien är ett billigt semesterland och är ett perfekt semesteralternativ, speciellt för barnfamiljer.


Charter till Tunisien


Turkiet

Turkiet är kontrasternas land där öst möter väst, där gammalt möter nytt. Resmålet passar utmärkt för både barnfamiljer och nyförälskade par. Här finns fina stränder, utsökt mat, spännande shopping till bra priser och exotisk sightseeing.


Charter till Turkiet


Montenegro

Det blir allt mer populärt att resa till Montenegro. Landet präglas av oändliga stränder, majestätisk natur och imponerande kulturhistoria. Prisnivån är behagligt låg, och den gästvänliga lokalbefolkningen tar hand om dig på bästa sätt.


Charter till Montenegro