Simma direkt ut från ditt hotellrum

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Nazar
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Tänk dig att kunna hoppa ner i din egen pool – utan att lämna ditt hotellrum. Den här ultimata lyxen är något du bör prova på åtminstone en gång i ditt liv. Här ger vi våra bästa tips till hotell där du kan ta ett härligt dopp direkt från din tröskel.

Här är charterhotellen med egen pool som du kan resa till i sommar. Bättre semester än såhär är svårt att få.

Astir Odysseus, Kos

Vill du bo på ett exklusivt hotell med en väldigt hög standard som passar både för par och för barnfamiljer är Astir Odysseus ett bra val. Hotellet ligger mitt på en fin sandstrand i den lilla semesterorten Tigaki på den grekiska ön Kos. Här är finns det hela tre pooler och två barnpooler, och de bästa rummen har direkt utgång till en delad pool. Med all inclusive som ingår i priset blir semestern väldigt behaglig och avslappnad. Hit reser du med Apollo.
Läs mer om Astir Odysseus

SunConnect Paloma Grida Resort & Spa, Belek

Ett stort och flott all inclusive-hotell i den turkiska semesterorten Belek. Det härliga hotellområdet med små butiker och restauranger garanterar en avslappnad och behaglig semester för hela familjen. Det finns två stora poolområden, det ena med en vattenrutschkana för den som har barnasinnet kvar. Bor du i ett dubbelrum kan du kliva rätt ner i poolen direkt från din egen balkong, en lyxig detalj som är värt varenda krona. Hit reser du med Ving.
Läs mer om SunConnect Paloma Grida Resort & Spa

Holiday Village, Rhodos

Du behöver verkligen inte resa till andra sidan jordklotet för att hitta ett hotell där du kan simma direkt ut från ditt hotellrum. Bara efter några timmar med flyg når du den grekiska ön Rhodos och här ligger Holiday Village i orten Kolymbia. Ett hotell som passar alla, men kanske speciellt dem som reser med barn. Välj ett rum med egen utgång till poolen, det kommer hela familjen att älska. Hit reser du med Fritidsresor.
Läs mer om Holiday Village

IC Residence, Antalya

I den största orten på den turkiska rivieran ligger lyxhotellet IC Residence. Om du är skeptiskt till all inclusive-konceptet är det här du ska bo första gången. Här får du all inclusive med gourmetstandard. Här finns bland annat en kaffebar som gör alla kaffe-älskare nöjda. Men det bästa av allt är att nästan alla rumskategorier har egen privat pool direkt utanför hotellrummet. Hit reser du med Nazar.
Läs mer om IC Residence

Avra Imperial Beach Resort & Spa, Kreta

På Kretas västra sida, i den lugna orten Kolymbari ligger ett hotell som kanske är det bästa på hela ön. Avra Imperial har allt du behöver för en härlig semester i den grekiska övärlden och du borde självklart välja ett rum med direkt tillgång till poolen från balkongen. Allt du behöver finns på hotellet, men om du vill se mer av den grekiska ön är Kolymbari en mysig ort med ett genuint grekiskt vardagsliv. Hit reser du med Ving.
Läs mer om Avra Imperial Beach Resort & Spa