Lyxiga charterhotell

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Solresor
Foto: Fritidsresor
Det finns många flotta hotell att välja mellan hos charteroperatörerna, och vi har plockat ut de sju bästa.

Har du tänkt resa på chartersemester en vecka eller två i vinter, och vill bo på ett hotell som har det lilla extra? Ett lyxhotell som du sent kommer att glömma? Här är hotellen du ska bo på då.

Le Meridien Dahab Resort & Spa, Egypten

Tio mil från Sharm el Sheikh ligger den lilla semesterorten Dahab i Egypten. Här finns allt du behöver för en härlig semester i solen, och allra bäst bor du på Le Meridien Dahab. Detta exklusiva hotell kan fresta med tre bassänger, två med saltvatten och en med färskvatten som är uppvärmd på vintern. Dessutom finns en separat barnpool. När du blir hungrig har du två restauranger att välja på, och en god avec kan du dricka i en av de två barerna som finns på hotellet. Dyk- och snorklingsmöjligheterna är fantastiska i Dahab, och hotellet har ett eget dykcenter för sina gäster. Rummen är rymliga och håller alla en väldigt hög standard. Här kan man också betala extra för att få halvpension inkluderat i i priset. Barnen äter då bara för 1 krona. Hit reser du med Apollo.
Läs mer och beställ din resa här.

Sheraton Krabi Beach Resort, Thailand

Här bor du på ett stort lyxhotell mitt på den fina Klong Muang-stranden utanför Ao Nang i Krabi. Rummen är fördelade i flera byggnader, och hotellet har ett stort poolområde med separat pool för de minsta. Här finns också en barnklubb. När det kurrar i magen finns det flera restauranger att välja mellan och i någon av barerna kan du njuta av något kallt att dricka. Väljer du att bo i ett av hotellets Club-rum får du tillgång till en egen incheckningsdisk, en lounge där det serveras förfriskningar och afternoon tea, och du kan leverera åtta plagg till kemtvätt utan att behöva betala för det. Men alla rum på hotellet är stora med väldigt hög standard på inredningen och har balkong eller terrass. Här kan du skämma bort hela familjen med lyx i Thailand. Hit reser du med Apollo och Fritidsresor.
Läs mer och beställ din resa här.

Sandy Lane, Barbados

Vill du bo som en filmstjärna ska du sätta dig på flyget till Barbados, och bo på hotellet Sandy Lane. Hotellet ligger på Barbados västkust, och här finns det många golfbanor att välja mellan för dig som gillar att spela golf. Från ditt hotellrum kan du gå ner till den fina stranden som ligger i en avskild bukt. Hotellet har en restaurang med egen vinkällare, bar, kafé och poolbar. Allt du behöver med andra ord. Har du ätit för mycket god mat har hotellet också en personlig tränare som kan se till att du får träna bort gårdagens dessert. Rummen är självklart otroligt flotta, och de bästa har balkong med utsikt mot väst och solnedgången. Hit reser du med Fritidsresor.
Läs mer och beställ din resa här.

Atlantis The Palm, Dubai

Att resa till Dubai blir bara mer och mer populärt, och det är få städer i världen som har så mycket lyx som de har här. Gillar du lyx, men vill samtidigt inte att det ska bli för strikt och formellt ska du checka in på Atlantis The Palm. Här äter du och dricker på en av åtta barer och elva restauranger, och när du vill spendera lite mer pengar har hotellet en egen shuttlebuss som kör dig till flera av Dubais extravaganta köpcenter. Hotellet har också en privat strand med kritvit sand, och ett stort och härligt poolområde. Dessutom har de en lagun där du kan simma med delfiner. Rummen är lyxiga och inredda i klassisk stil, och de har alla möjliga faciliteter. Hit reser du med Apollo, Solresor och Fritidsresor.
Läs mer och beställ din resa här.

Villa Cortés, Teneriffa

På vinterfavoriten Teneriffa ligger det lyxiga lyxhotellet Villa Cortés, som är en semesterdröm i Playa de las Americas, med kort väg till den fina sandstranden. Hela hotellet är byggt i en mexikansk haciendastil, och det vackra poolområdet är format som en enorm lagun. Det finns också en separat barnpool, samtliga är uppvärmda. Vill du skämma bort dig själv lite extra kan du checka in på hotellets egna spa som har ett stort utbud av behandlingar. Hotellet har sex restauranger och på dagstid erbjuder de även room-service. Det finns flera barer att släcka törsten på, och en av dem är en tysk ölstuga. Rummen har samma stil som resten av hotellet, är stora och rymliga, och bor du i en svit har du terrass med solstolar och havsutsikt. Hit reser du med Apollo och Ving.
Läs mer och beställ din resa här.

Grand Rotana Hotel & Spa, Egypten

I den populära semesterorten Sharm el Sheikh ligger det vackra spahotellet Grand Rotana Resort & Spa mitt på stranden. Hotellet är omringat av en vacker palmträdgård och utanför dörren väntar spännande historiska och kulturella upplevelser. Hotellet har flera restauranger att välja mellan om du vill ut och äta, och flera barer. De har också ett vackert Zen-spa där du kan skämma bort dig själv och urvalet av behandlingar är stort. Rummen är moderna och har balkong eller terrass, och mot ett tillägg kan man få havsutsikt och halvpension. Hit reser du med Solresor.
Läs mer och beställ din resa här.

Hilton Maldives Iru Fushi Resort & Spa

För många är Maldiverna drömresemålet nummer ett, och vill du bo på ett av de bästa hotellen ögruppen har att erbjuda ska du välja detta Hilton-hotell. Här bor du på ett exklusivt och lyxigt hotell med alla tänkbara faciliteter, självklart mitt på stranden. Några av rummen är faktiskt så nära havet att de ligger på pålar i vattnet, och du har en trappa rakt från rummet ner i den turkosa lagunen. Köket här är av världsklass och du blir serverad fantastisk mat i omgivningar som är så vackra att det nästan gör ont. Självklart är snorklingen helt enastående, och den finns som sagt precis utanför ditt eget rum. Här har de också ett vackert poolområde, och en separat barnpool. Hotellet har också ett väldigt bra spa med många olika typer av behandlingar. Hit reser du med Fritidsresor.
Läs mer och beställ din resa här.

Boka endast hotell

Skall du boka bara hotell och vill få bästa pris? Använd vår jämförelsetjänst för att både spara pengar och hitta rätt hotell: Jämförelsetjänst Hotell

Här finner du fler charterresor.


Mer lyx