Kanarieöarnas 5 coolaste hotell

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Foto: Fritidsresor
Foto: Seaside Hotel Palm Beach
Det finns hotell som har lite bättre mat, lite snyggare rum och lite häftigare pool. Hotell som i sig kan vara värt resan till Kanarieöarna. Vi har valt ut 5 som har det där extra.

1. The Ritz Carlton Abama, Teneriffa

Bred ut dig på femstjärniga lyxhotellet Abama. Dubbelrummen är rymliga på 40 kvadratmeter och med terass eller balkong. Finns även ett antal juniorsviter på 70 kvadrat. Resorten har sju pooler, spaanläggning och egen golfbana. Ligger i Guía de Isora och består av 300 rum och 120 villor.
Lär mer om hotellet och boka här.

2. La Hacienda del Buen Suceso, Gran Canaria

Bo charmigt på Gran Canarias äldsta Hacienda. Gården är från 1572 och boendet är lantligt och mysigt inrett. Runt området breder bananodlingarna ut sig. På hotellet finns turkiskt spa, uppvärmd utomhuspool och jacuzzi.
Lär mer om hotellet och boka här.

3. La Casona de Yaiza, Lanzarote

Det lilla exklusiva hotellet är fyllt till bredden av konst. Det trestjärniga hotellet har bara åtta rum där var och ett är unikt inrett med enorma takmålningar, himmelsängar och vackra linjer. Njut av tapas och vin i den lilla bodegan, som ligger i en gammal vinkällare, och njut av det dramatiska omgivningarna som består av lavalandskap.
Läs mer om hotellet och boka här.

4. Seaside Hotel Palm Beach, Gran Canaria

Mellan havet och en 1000-årig palmträdgård ligger en femstjärnig designpärla, inredd i retrostil. Det finns två poolområden med 27-gradigt vatten som ligger i en tropisk trädgård med spaavdelning och jacuzzi. Barnen har ett eget område med lekplats. Hotellet har en fantastisk frukostbuffet och en toppklassig resturang som var den första på Gran Canaria att få en stjärna i Guide Michelin, som numera heter Guide Rouge.
Läs mer om hotellet och boka här.

5. Hotel San Roque, Teneriffa

San Roque ett fyrstjärnigt boutiquehotell som bevarat sin 1700-talscharm. Här finns också exklusiva originalkonstverk och en imponerande samling av designmöbler. Hotellet är familjeägt och drivs av familjen. Stämningen är trevlig och servicen personlig. Mamman har satt samman en underbart god meny och sonen i familjen driver hotellet samt har bland annat satt samman vinlistan. Från hotellet är det några minuters promenad till Garachicos naturliga havspooler liksom vandringsleden upp till byn San Juan del Reparo. Där kan man njuta av utsikten över Garachico och den oändligt blå Atlanten.
Läs mer om hotellet och boka här.


Boka charter till Kanarieöarna
I Reseguidens sökmotor kan du hitta din resa till Kanarieöarna:
- Alla charterresor till Kanarieöarna
- Alla charterresor till Kanarieöarna med all inclusive
- Alla erbjudanden till Kanarieöarna

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.