Julens resor bokas för fullt

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Thinkstock
Med många röda dagar är årets jul åter en jul när det bokas rekordmånga resor. Vänta inte med att boka, de bästa resorna blir snabbt fullbokade och priserna lär inte gå ner. Vi presenterar en översikt över alla resor, så att du enklare skall hitta en "prisvärd" semester.

För dig som gärna firar jul i solen med sand mellan tårna är det hög tid att boka resan. Du kan välja mellan allt från favoriten Thailand till karibiska öparadis, klassikern Gran Canaria eller guldkantade smultronställen som Tobago, Maldiverna och Mauritius.

För att komma direkt till jämförelsetjänsten och se alla resor med avresa 16 - 30 december från din avreseort, klicka på någon av länkarna nedan. Observera att hotellen visas i betygsordning, högst betyg överst. Du kan själv sortera om efter pris eller datum om du så önskar.:
- Alla julens resor
- Alla julens all inclusive-resor
- Alla julens resor från Göteborg
- Alla julens resor från Malmö/Köpenhamn
- Alla julens resor från Stockholm
- Alla julens resor från Norrland
- Lite mer ovanliga resmål

Prisexempel julens resor

I topplistorna nedan hittar du prisexempel, klicka på ett hotell för att se alla resor till resmålet. Priset avser en person i delat boende.


Julresor till ThailandJulresor till Gran CanariaJulresor till TeneriffaJulresor till EgyptenJulresor till MexikoJulresor till Dominikanska RepublikenJulresor till KubaJulresor till Förenade Arabrepubliken