Höstens skönaste all-inclusive

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Bild: Thinkstock
Foto: Clubhotel Riu Vista Mar
Foto: Lopesan Baobab Resort
Bild: Ving
Bild: Solresor
Foto: Fritidsresor
Foto: Fritidsresor
Bild: Riu Palace Riviera Maya, Mexiko
Foto: Riu Palace Bavaro, Dominikanska Republiken
Foto: Fritidsresor
Foto: Premier Le Reve Spa & Resort
Bild: Thinkstock
Trenden med all-inclusive håller i sig, hotellen och konceptet blir allt bättre. Men ett växande utbud medför att många tycker att det blir allt svårare att välja vilket hotell man skall boka. Vi vill hjälpa dig att välja rätt genom att plocka ut några läckra hotell att kika närmare på.

Under hösten byter charterarrangörerna från sommar- till vinterutbud och det råder ofta stor förvirring om vilka destinationer som är lämpliga att åka till under tiden fram till jul. Vi tipsar om lämpliga destinationer och också om när du har chans till bästa priser. De utvalda hotellen har hög standard och är alla mycket uppskattade av tidigare resenärer liksom av reseproffsen. Värda att titta lite närmare på…

Gran Canaria

Kanarieöarna har åter tagit en tätposition och stor del av reseströmmen går till charterklassikern Gran Canaria. Standarden på hotellen har succesivt höjts och idag hittar du ett fantastiskt utbud av mycket bra boende på ön, särskilt inom spa-sektorn. Goda chanser till bra väder hela perioden.

Riu Vista Mar, Amadores
Beläget på en klipphylla med bra utsikt över havet. Utmärkt familjehotell som ingår i Riu-kedjan med bra all-inclusive. Någon kilometer från stranden, men det går gratis buss till Playa Amadores dagtid.

- Mer information och bokning

Lopesan Baobab Resort, Meloneras
(Bubblare - endast halvpension!)
Sedan flera år ett mycket uppskattat och exklusivt hotell med ett mycket stort, uppvärmt poolområde vid Meloneras-stranden. Hotellet går i afrikansk stil och lämnar nog ingen oberörd. Hög servicenivå år efter år. Finns med olika typer av inkluderade måltider, allt från enbart frukost till en varmt rekommenderad halvpension. Kan inte låta bli att ta med detta hotell, trots att man inte erbjuder all-inclusive.

- Mer information och bokning

Teneriffa

Ännu en ö-klassiker med många bra hotell. Har liksom Gran Canaria goda chanser till bra väder hela perioden.

Bahia Principe Costa Adeje
Stor resort uppdelat i två hotell, Tenerife och Adeje. Fina poolområden varav en av poolerna är uppvärmd under vintermånaderna. Spa med behandlingar. Ligger någon kilometer från stranden Playa Paraiso.

- Mer information och bokning

Lanzarote

Lanzarote med sitt dramatiska vulkanlandskap lockar både naturintresserade och soldyrkare. Ön är den mest österut belägna ön i gruppen och är mycket lämplig för dig som gillar att vara aktiv.

Hotel Fuerteventura Imperial, Jandia
Fint beläget i en stor grönskande trädgård intill stranden Playa de Esquinzo i Jandía. Boende i låga byggnader och det finns möjlighet för familjer att boka två anslutna dubbelrum som familjerum. Flera poolområden och restauranger att välja bland. Nivåskillnader inom området.

- Mer information och bokning

Kap Verde

Ett afrikanskt alternativ till Kanarieöarna. Här har de senaste åren byggts ett antal mycket fina hotellanläggningar och fler och fler svenskar hittar hit. Kan vara lite blåsigt i speciellt mars-april, men hösten brukar bjuda lugnare dagar. Du kan resa till flera öar och även kombinera två öar på samma resa. Vi har valt ett hotell på ön Boa Vista, ett resmål som bland annat utsågs till ett av afrikas bästa i Tripadvisor.

Clubhotel Riu Karamboa
Är ett av Kap Verdes mest populära hotell och Riu-kedjan borgar för bra kvalitet. Stort poolområde vid långa sandstranden Praia de Chaves. Många aktiviteter för gammal och för ung.

- Mer information och bokning

Riu Touareg
Ännu ett fint Riu-hotell, beläget på sydvästra Boa Vista. Nybyggt och fräscht alldeles vid stranden, utmärkt 24-timmars all-inclusive. Stort poolområde, spa-center och många aktiviteter.
- Mer information och bokning

Mexiko

Mexiko är superhett i år. Kombinationen sköna bad, härlig solskensmusik och fantastiska utflykter till unika historiska sevärdheter är svårslagen.

Riu Palace Riviera Maya, Playa del Carmen
Ligger ganska lugnt beläget direkt på den vita sandstranden i Playacar, strax utanför livliga Playa del Carmen. Poolområde med swim-up bar och många aktiviteter. Rymliga rum och sviter.
- Mer information och bokning

Dominikanska Republiken

Karibisk destination med skönt väder under hela perioden. I området Punta Cana hittar du behagligt lugnt vatten och många bra golfbanor.

Riu Palace Bavaro
Ett mycket bra hotell med massor av aktiviteter och ett poolområde alldeles vid den fina stranden Playa Bavaro.

- Mer information och bokning

Egypten

Egypten bjuder på många bra all inclusive-hotell och standarden är ofta mycket hög. Bra möjligheter till skönt väder under hela hösten.

Lamaya Resort, Marsa Alam
Marsa Alam är en mycket lugn liten semesterort som passar dig som gillar snorkling, dykning och stilla dagar vid stranden. Fina korallrev och bra möjlighet att ta sig till Luxor på en dagstur.
- Mer information och bokning

Premier Le Reve Spa & Resort, Sahl Hasheesh
För dig som reser utan barn och vill unna dig riktigt skön lyx. Ligger mycket lugnt ett par mil söder om Hurghada. Åldersgräns 16 år. Rymliga ljusa rum och fin spa-anläggning.
- Mer information och bokning

När reser man billigast under hösten

Det brukar ofta vara som billigast att resa strax innan jul, fram till runt den 15 december. Resor som avslutas strax innan jul brukar vara bland de allra billigaste, här kan du göra fynd!
- All Inclusive-resor med avresa vecka 49 och 50

Vill du kika på andra resor, så hittar du alla charterresor här!
Vill du endast boka hotell, klicka här!


Fler härliga all-inclusive

Om Meloneras Gran Canaria, Spanien

Meloneras på Gran Canarias solsäkra sydkust passar dig som vill se något nytt och som gillar det moderna och eleganta. Här har du även nära till vackra lava- och sandstränder, shopping, bra restauranger och nöjen. Hit kan du resa året runt.
Nöjesliv
Golf
Lyx
Sandstrand
27°
Klimat i september
22°
Badtemp i september
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock