Hitta hotellet med bästa strandläget!

Maria
Medlem sedan 2007

Bild: Reseguiden.se
Bild: Reseguiden.se
Bild: Reseguiden.se
På Reseguidens charterkarta hittar du hela utbudet hos de största researrangörerna. Med alla resor samlade slipper du leta på flera olika sajter.

Vill du bo nära stranden? Gillar du att slappa vid poolen? Är det viktigt med promenadavstånd till centrum? På Reseguiden kan du jämföra priser och hitta anläggningen som passar bäst för dig.

Kartan ger dig en tydlig överblick

Med kartan kan du navigera dig genom hela semesterorten och få en tydlig översikt över charterutbudet på plats. De billigaste resorna ligger alltid utmärkta som prislappar på kartan, väljer du att kika närmare på en specifik ort får du även upp alla hotellanläggningarna.

Du kan till exempel byta till satellitkarta när du kollar in orten. Genom att zooma in ser du snabbt om anläggningen ligger nära stranden, om det finns en pool eller om det är promenadavstånd till centrum.

Hitta bästa anläggningen

Självklart kan du filtrera din sökning på kriterier som till exempel hur många stjärnor anläggningen har eller vilket resebolag som arrangerar resan.

När du sedan hittat ett intressant paket i vår översikt länkas du snabbt vidare till respektive researrangör för mer information och bokning.

Reseguidens söktips:


1. Använd kartan för att navigera

Om du zoomar in på ett land kommer fler prislappar upp, med namn på orter och regioner i landet. Om du klickar in dig på en ort får du upp alla hotellen på kartan. Zoomar du tillräkligt djupt kommer dessutom prislappar upp för varje hotell i kartläget. Klicka på hotellen för att få mer info i en pratbubbla.

2. Testa satellitläget på kartan

I de flesta fallen kan du tydligt se hotellet på kartan, om det har en stor pool, hur omgivningarna ser ut och hur nära stranden det ligger.

3. Använd filtren i vänsterkolumnen

Markera/klicka på ett filter för att välja ett alternativ, eller markera flera alternativ samtidigt. Allt du ändrar i filtren har även genomslag på kartan. Så du får en översikt över var i världen du kan åka efter dina specifikationer.

Gå till charterkartan. Surfa runt och hitta ditt hotell!

Du hittar hela charterkartan här.