Här bor du bäst på hotell i Los Angeles

Paulina
Medlem sedan 2006, besökt 24 länder

Foto: Thinkstock
Foto: stine, medlem sedan 2011
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Det är många som drömmer om den populära staden Los Angeles i Kalifornien. Staden som förmodligen har de mest kända områdena i världen, för visst känner du igen Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Laguna Beach och kanske Bel Air?! Här guidar vi dig till rätt område för det du är ute efter i soliga Los Angeles.

Los Angeles består av många små “städer” som tillsammans bildar LA. Själva downtown är egentligen inte något att se eller besöka, utan det är främst alla småstäder utmed kusten som lockar. Här är några av de mest kända områdena för dig som söker hotell i Los Angeles.

West Hollywood

Här har du nära till filmens värld. Berömda Walk of Fame, Hollywoodskylten och Universal Studios ligger inom kort avstånd. Har du tur springer du rätt in i en filminspelning! Härifrån har du också nära till hiking i bergen, Runyon Canyon är kändisarnas favoritställe med fantastisk utsikt över hela LA.
Se och sök bäst hotell i Hollywood.

Malibu beach

På den här välkända stranden trängs snygga hollywoodkändisar med coola surfare och moderiktiga småbarn. För en perfekt dag i Malibu, hyr en surfbräda och släpp loss i vågorna på Zuma Beach. När du torkat i solen bege dig till Malibu Country Mart och umgås med lokalbefolkningen. Här finns shopping, bra restauranger, lekplatser och mycket annat. Gillar du goda viner är ett besök på Malibu Family Wines att rekommendera.
Se och sök hotell i Malibu.

Beverly Hills

Här bor många kändisar, speciellt från filmens värld. Lyxvillorna radar upp sig bakom de stora staketen. Gatan Sunset Boulevard går rakt igenom, kantad av höga palmer. En av världens mest berömda shoppinggator Rodeo Drive finns i Beverly Hills. Gatan blev framförallt känd i och med filmen Pretty Woman när Julia Roberts shoppar loss i alla lyxbutiker.
Sök och jämför hotell i Beverly Hills.

Santa Monica

Santa Monica ligger vid havet och är främst känd för dess pir, Santa Monica Pier. Santa Monica är också välkänt från filmer och serier, bland annat Baywatch och Forrest Gump. Det här området passar dig som gillar strandlivet och vill sola och bada i kombination med bra shopping och god mat.
Här hittar du hotell i Santa Monica.

Venice Beach

Man kan inte besöka L.A utan att besöka Venice Beach. Området är känt från många filmer, där man bland annat får se utomhusgymmet “muscle beach”. Ett tips för att få uppleva Venice ordentligt är att hyra ett par rullskridsor och på det sättet få se allt som området har att erbjuda. Köp en pizza slice, slå dig ner på en läktare och njut av fantastisk basket och insup samtidigt den härliga atmosfären som finns här. I Venice är ingen konstig. Bästa tid att besöka området är en solig och varm lördag.
Se och sök hotell i Venice Beach

Laguna Beach

Även det här området är känt från serier och filmer. Lyxiga Laguna Beach ligger söder om LA, precis vid havet. Här finns långa härliga sandstränder, perfekt för surfing, sol, bad och sköna stunder.
Se och sök hotell i Laguna Beach.

Här kan du söka hotell i Los Angeles och sortera på områden eller avstånd från olika ställen.
Billigast flyg till Los Angeles går oftast att hitta ju längre tid innan du bokar. Sök flyg till Los Angeles här.

Har du varit i LA och har hotellförslag eller andra områden du kan rekommendera, kommentera gärna här under!


Rekommenderade hotell i Los Angeles

Los Angeles Kalifornien, USA

Nästan som på TV
1 / 33
Hollywood Boulevard
2 / 33
sunset at venice beach
5 / 33
Ingrid Bergman, Walk of Fame
6 / 33
Amerikansk frulle, we like!
7 / 33
Drive In Cocktail
8 / 33
Baywatch x 3
11 / 33
Hollywood Boulevard
13 / 33
I go nuts over the sunset
15 / 33
L.A. downtown.
16 / 33
Surfare i solnedgången
18 / 33
Utsikt från Santa Monica Pier
20 / 33
Sunset Boulevard, Beverly Hills.
21 / 33
Downtown Los Angeles
22 / 33
Utsikt från The Getty över LA
23 / 33
Till och med på kvällen är det bilar överallt!
25 / 33
Santa Monica Sunset
26 / 33
Möte i Hollywood
27 / 33
Snart är vi där!
30 / 33
The Getty Museum
31 / 33
by David Thornell http://www.davidthornell.com
32 / 33
Venice Beach efter solnedgång
33 / 33