Här är de billigaste resorna i september

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: Ving
Det finns flera fördelar med att resa på sista minuten i september – inte minst så är priserna betydligt billigare än i högsäsong. Här listar vi alla restplatser i september.

Tiden rusar iväg och vi är redan inne i september. Priserna är lägre än i högsäsong, det är färre turister på plats och du kan roa dig med fler aktiviteter eftersom det inte är lika varmt. Kort sagt, det finns en lång rad fördelar med att sticka iväg på en sista minuten-resa just nu. Vi har såklart koll på alla resorna och listar dem här.

Sista minuten endast flyg

Passar för dig som vill komma iväg billigt och kombinera med eget boende på plats. Det är också en bra start på en rundresa för dig som vill besöka flera ställen under din vistelse.


Vecka 36: Endast flygVecka 37: Endast flygVecka 38: Endast flygVecka 39: Endast flyg


Sista minuten med boendet inkluderat

Om du hellre vill ha koll på kostnaderna och vill resa bekvämt med boendet ordnat ska du istället köpa en biljett där både flyg och hotell ingår. Passar för dig som gärna stannar på ett ställe under resan.


Vecka 36: Flyg med boendeVecka 37: Flyg med boendeVecka 38: Flyg med boendeVecka 39: Flyg med boendeInga resor som passar? Här hittar du fler sista minuten-resor!