Flyg direkt till Karibien i vinter

Paulina
Medlem sedan 2006, besökt 24 länder

Karibien är ett resmål som blir mer och mer populärt bland svenska resenärer. Några av anledningarna till det är förmodligen värmen, paradisstränderna och att det nu även är enkelt och relativt billigt att ta sig dit.

Mexiko

I Mexiko finns det mycket att göra. Här gäller mer än bara sol och bad på de fantastiska stränderna. Om du vill kan utflykterna avlösa varandra; bada med delfiner, dyk i grottor eller besök historiska platser.
Maten är varierad och håller hög klass och utbudet av butiker och shopping är stort. Välj Tulum om du vill ha lite lugnare och mer sol och bad. Playa Del Carmen är större, men ändå mysigt, och har shoppingen, många restauranger och butiker.
Flyg hit med Apollo, Fritidsresor och Ving.

Dominikanska Republiken

Paradisön Dominikanska Republiken är en glad ö med fantastiska stränder. Njut av den fina naturen, dansa merengue med invånarna och ät goda måltider. Här får ni mycket för pengarna så passa på att unna er! Vare sig ni gillar att spela golf eller bara slappa på stranden eller vid poolen passar det här resmålet er.
Flyg hit med Apollo, Fritidsresor och Ving.

Tobago

Här hittar ni det genuina Karibien. På den här lilla ön väntar äventyr och outforskad natur. Atmosfären är avslappnad och de vackra ständerna inbjuder till sköna stunder med sol och bad. Tobago är en stressfri paradisö och alla invånare pratar engelska. Njut av en ö utan massturism och med 30-gradig värme året runt.
Flyg hit med Apollo.


Erbjudanden till Karibien