Fly höstrusket

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Shutterstock
Snart är hösten här och temperaturerna sjunker för varje dag som går. Vad passar då bättre än att boka in en solig höstresa med någon du tycker om?

September, oktober och november kan vara soliga och någorlunda varma, men om vi ska vara realistiska så är det ganska stor risk att en stor del av de månaderna både blåser och regnar bort. Har du sparat några semesterdagar passar hösten utmärkt för en resa till varmare breddgrader, eller varför inte en innehållsrik weekendresa med bästa kompisen? För att du ska kunna välja och vraka som du vill presenterar vi alla höstens sista minuten-, charter- och all inclusive-resor nedan. Priserna gäller när två vuxna reser och bor tillsammans, med avresa från 22 augusti till 30 november. Eftersom många fortfarande är osäkra på Turkiet har vi delat upp charterresorna på med eller utan Turkiet. Är du ute efter en weekendresa hittar du dem i länken nedan. Så vad väntar du på? Be chefen om semester och strunta i att plocka bort sommar- och badkläder ur garderoben. Värmen väntar där ute på dig!

I Reseguidens sökmotor hittar du fler resor där du kan fly höstrusket:
- Alla paket- och charterresor
- Alla weekendresor
- Alla sista minuten-resor
- Alla all inclusive-resor


Sista minuten i höst (endast flyg)Sista minuten i höst (ospecificerat boende)Sista minuten i höst (specificerat boende)Charter i höst (alla utom Turkiet)Charter till Turkiet i höstAll inclusive i höst (alla utom Turkiet)All inclusive till Turkiet i höst