6 romantiska hotell i Asien

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: Four Seasons
Foto: Alila Hotels
Foto: La Résidence Phou Vao
Foto: Maafushivaru Resort
Foto: Layana Resort
Foto: Casa del Mar
Vill du resa på äventyrlig romantisk semester med den du älskar? Här är några av Asiens mest romantiska boenden.

Här är har vi letat upp hotell som får ditt förhållande att blomstra:

Four Seasons Resort Chiang Mai, Mae Rim, Thailand

Four Seasons Resort Chiang Mai har fantastisk utsikt över risfält och berg i Mae Rim Valley. Här kan du välja att bo i lyxiga bungalows med uteplats. Alla gäster har tillgång till hotellet spa, exklusiva butiker, utomhuspool och bubbelpool.
Läs mer om hotellet >>

Alila Villas Uluwatu, Bali, Indonesien

Alila Villas Uluwatu ligger i ett postkortliknande landskap där dramatiska kalkstensklippor möter havet. Utsikten från Alila Villas Uluwatu är obeskrivligt vackert. Återupptäck glädjen av avkoppling i fantastisk komfort i en av hotellets lyxvillor, njut av utsikten över Indiska Oceanen från egen pool, eller unna dig en avslappnande behandling i hotellets spa.
Läs mer om hotellet >>

La Résidence Phou Vao, Laos

Med bara 34 rum och suiter är La Résidence Phou Vao ett intimt hotell med frodiga gröna trädgårdar och lyxiga rum med privat terass. Hotellet har eget spa, Mekong Spa, med full service, utomhuspool och gym. La Résidence Phou Vao ligger bara några kilometer från byn Luang Prabang som finns med på UNESCO:s världsarvlista.
Läs mer om hotellet >>

Maafushivaru Resort, Maldiverna

Maafushivaru är den typiska ön man drömmer om när man tänker på Maldiverna. Maafushivaru Resort är designat för par som önskar spendera lite kvalitetstid tillsammans. Här kan du välja att bo i en villa på stranden, i vattnet eller på land med egen pool. På ön kan du njuta av ett avslappnande spa, ett uppfriskande gym, eller äta och dricka gott på en av öns utsökta restauranger.
Läs mer om hotellet >>

Layana Resort & Spa, Koh Lanta, Thailand

Vuxenhotellet Layana Resort & Spa är omgivet av tropiska grönområden och ligger idylliskt vid en vit sandstrand i Mu Koh Lanta National Park. Upplev magiska solnedgångar i lyxiga omgivningar, njut av avslappnade behandlingar i hotellets spa och låt dig skämmas bort av bra service.
Läs mer om hotellet >>

Casa del Mar, Langkawi, Malaysia

Casa del Mars ambition är att erbjuda en unik upplevelse och ge gästerna en lugn och privat tillflyktsort. Hotellet ligger vid Pantai Cenang Beach och är omgivet av vajande palmer, turkiskt hav och fin, vit strand. Alla rum har en egen balkong eller terass med utsikt över havet. Hotellets gäster har tillgång till bubbelpool, spabehandling och bibliotek.
Läs mer om hotellet >>

Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26