5 barnvänliga hotell på Kanarieöarna

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Det är trevligt att åka på semester med hela familjen. För att göra även de minsta nöjda måste det finnas barnpool, barnvänliga aktiviteter och en miljö anpassad för de med lek i benen. Här tipsar vi om fem barnvänliga hotell som passar för dig som reser med barn.

Kanarieöarna toppar alla listor över mest bokade resmål i vinter, men är minst lika populärt på sommaren. Här får du och hela familjen en garanterat solig och skön semester. Reser du med barn så ska du gärna välja ett hotell som är anpassat för dina busfrön. Här tipsar vi om fem familjevänliga hotell, så att hela familjen blir nöjd.

Sunwing Arguineguín på Gran Canaria

Förra året vann Sunwing Arguineguín Stora Barnsemesterpriset för bästa familjehotell på Gran Canaria. Här får barnen leka av sig i skandinavisk barnklubb och busa med maskotarna Lollo & Bernie. Det är en modern familjeanläggning med vackert poolområde för hela familjen, kvällsshower och spa om så vill för föräldrarna. Vintertid är poolen uppvärmd. Välj att till exempel bo i en Big Family-lägenhet som har plats för upp till sex personer. I sommar kan du bo i Happy Baby-lägenhet, anpassat för de allra minsta barnen. Det är nära till både stranden och centrum.
Res hit med: Ving

Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa

Ta med familjen till prisbelönta Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa. Det finns skandinavisk barnklubb och möjlighet att busa med maskotarna Lollo & Bernie. Föräldrar kan passa på att njuta lite extra med en skön spabehandling. Alla lägenheter är rymliga, ljusa och utrustade med allt en barnfamilj behöver. De största familjelägenheterna har plats för upp till sex personer. Vid poolområdet finns det pool för både barn och vuxna. Under vintern är poolen dessutom behagligt uppvärmd. På kvällen är det underhållning för hela familjen. Hotellet ligger nära stranden och shoppingcentret runt hörnet.
Res hit med: Ving

Flamingo Beach Resort på Lanzarote

Precis vid en sandstrand i Playa Blanca på Lanzarote ligger familjefavoriten Flamingo Beach Resort. Det är ett av Fritidsresors Blue Village-hotell med något för alla åldrar. Barnen kan stoja i barnklubb eller vid den stora klätterställningen. Det finns flera poolområden med uppvärmd pool. Även inomhuspool, jacuzzi och härliga spabehandlingar. Är familjen stor finns det lägenheter med plats för upp till åtta personer. Boka med all inclusive eller halvpension.
Res hit med: Fritidsresor

Tres Vidas på Gran Canaria

Tres Vidas är ett av Fritidsresors familjevänliga Blue Village-hotell på Gran Canaria. Barnen kan vara med i barnklubb, lära sig simma eller leka på lekplatsen. Poolområdet är stort med barnpool med rutschkana och babypool med soltak. För föräldrarna finns det jacuzzi, bastu och spa. Välj bland många restauranger eller laga maten själv. Här finns det designlägenheter för upp till sex personer. Alla lägenheter har genomtänkta funktioner för att sätta familjens semester i fokus. Det går även att boka lägenhet med direktutgång till egen pool som delas med tre andra lägenheter.
Res hit med: Fritidsresor

Elba Sara på Fuerteventura

Elba Sara är ett fräscht och uppskattat familjehotell på Fuerteventura. För barnen finns det lekplats, barnpool minigolf och barnklubb. Poolområdet är trevlig och en av poolerna är uppvärmd under vintern. Hotellet erbjuder jacuzzi, gym och bordtennis för den som känner för det. I närheten ligger öns bästa golfbanor. Det är även nära till stranden. Det finns både dubbelrum och juniorsvit för 2-4 personer varav 1-2 barn. Halvpension ingår i priset.
Res hit med: Apollo

I Reseguidens sökmotor kan du hitta fler bra resor till Kanarieöarna:
- Charter till Kanarieöarna
- Charter med all inclusive till Kanarieöarna
- Hotell på Kanarieöarna
- Semestererbjudanden till Kanarieöarna

Om Gran Canaria Kanarieöarna, Spanien

Gran Canaria är Kanarieöarnas tredje största ö och erbjuder allt från populära folktäta stränder till mer öde ökenlandskap. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter party, shopping eller bara sol och bad. Hit kan du resa året runt.
Natur
Barnvänligt
Nattliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
26°
Klimat i oktober
21°
Badtemp i oktober
6tim
Flygtid från Stockholm
Utsikt från vår pool
1 / 26
Den vilda västkusten
3 / 26
Blomsterprunkande Puerto Mogan
4 / 26
Solen som vi kom för går ju ner
6 / 26
Semester vid poolen med direkt havsutsikt
9 / 26
La Vegueta med vy mot modernare delar
12 / 26
Teror, balkongernas stad
13 / 26
Stranden i Puerto Mogan.
16 / 26
Blommande portal i Mogán
17 / 26
Utsikt från berget mot Puerto Mogan
19 / 26
Söta Mogan.......
26 / 26