Paris pour moi!

Resealbumet skapat av: Travelfun
16 dec. 2009
Visningar: 522
Vi bodde på Saint James & Albany Hotel-Spa som ligger på 202, Rue de Rivoli i Paris. www.saintjamesalbany.com. Ett fyrstjärnigt hotell som helt klart var värd priset vi betalade. Eftersom vi flög med Ryan Air blev det ju mer pengar att lägga på boende. Alla hotell runt detta kostade ca 8000-9000 kr per rum och natt, men det gav inte vi i närheten av kan jag säga…

Fina, stora rum och SPA på hotellet, med pool och ångbastu bland annat. Det var också ett riktigt superläge för oss, då det låg nära till det vi tänkt besöka, ex Notre Dame, ”våran” park, shoppinggatan Champs Elysées, varuhuset La Fayette, Sacre Coeur, Trocadero och Eiffeltornet, Louvren mm.

Vi besökte gamla favoriter, och lite nya.
Bland annat testade vi en ny restaurang, Café de l’homme, när vi åt vid Trocadero (den bästa platsen för utsikt över Eiffeltornet). Här såg man tornet riktigt bra, och det var god mat här.
Sedan åt vi självklart på min favorit, Buddha Bar, på 8 rue Boissy d’Anglais www.buddhabar.com . Här har de den mysigaste stämningen och den godaste asiatiska maten.
Kategori: Weekend & Storstad
Besökta länder: Frankrike
Reslängd: 3 dagar
Datum: 13 - 15 november 2009

Bilder

Karta

Kommentarer

16 dec. 2009 22:50
Tackar för "titten" på dina härliga foton från Paris.