1991 - USA

Resealbumet skapat av: Matcauthon
30 juli 2010
Visningar: 138
Resa tillsammans med Magnus Andersson.

Anlände till NY utan att veta var vi skulle ta vägen. Ett samtal senare blev vi upphämtade av avlägsna släktingar till Magnus och hamnade ute på Long Island, närmare bestämt Port Washington. Stannade där ca en vecka med ett par tripper in till Manhattan. Besökte bll a Central Park, Frihetsgudinnan och Chinatown.

Nästa anhalt var Los Angeles där vi hyrde en bil och körde söderut mot Mission Viejo. En kompis bror var au-pair där och vi lyckades få tag i en adress. Han blev väldigt förvånad när vi ringde på. Eftersom det började bli kväll stannade vi där över natten. Nästa dag träffade vi hans polare och när vi frågade efter nåt ställe att bo på erbjöd sig Quinn Vu att vi kunde bo hos honom i Costa Mesa under två veckor. Spenderade mycket tid på Huntington Beach, men även tripper in till downtown LA, Hollywood, Beverly Hills och Magic Mountain.

Sista stoppet var Cornerstone-festivalen i Bushnell, Illinois. 4 timmars bilfärd västerut från Chicago. 4 dagar med musik och bad. Sov i bilen på festivalområdet.

Flög hem igen via NY och Irland efter totalt 4 veckor i USA.
Kategori: Backpacking