Vandra med barnvagn i Österrike

Av Ip80
29 maj 2017 13:50
Visningar: 389
Vi funderar på att åka till Österrike och vandra i juni med vår åtta månader gamla dotter. Vi vill bo på hotell och göra dagsturer i olika längder. Vi funderar framför allt på Bad Gastein men är det möjligt att vandra med barnvagn där? Går det att ta med barnvagnen i kabinbanor eller liknande för att komma upp en bit? Är det någon som har erfarenhet av att vandra med barnvagn i Österrike som kan komma med lite tips på orter, leder eller saker som är bra att tänka på.
29 maj 2017 14:57
Jag tvivlar på att man kan ta med barnvagn i liften, möjligtvis om det finns en sån där stor där man står upp en massa människor (längesen jag var i Badgastein). Det är nog heller inte så lätt att gå med den uppe i bergen. Om det är en liten bebis kan ni ju ha barnet på ryggen.
Själva byn är väldigt backig men där kan ni gå runt med barnvagn.
Av Desires
30 maj 2017 20:12
Vi var i Österrike f att göra lättare vandringar, en del av dessa, Sportgastein, kunde man t o m gå med barnvagn i fin miljö på platta vägar. Vi bodde i Böchstein o hade hyrbil. I liftar kan ni kanske ha barnet i bärsele. Här kan du läsa mer http://www.desires.se/#post193