Ramada hotel Bangkok

Av Vigren
23 okt. 2014 21:02
Visningar: 259
Hej
Någon som bott här?? Sitter och ska boka nu och undrar om det ligger så man kan gå till affärer restauranger??Nära nån marknad??
Gärna lite lyx känsla får ma det här??
TACK
Av Flammy
23 okt. 2014 22:49
I området finns gott om restauranger, affärer m.m.
Gatan, Sukhumvit är ett av Bangkok mer moderna affärsområden, i en stad på 8 miljoner finns inte allt på ett ställe. Fördel med Sukhumvit är att det är lätt att åka till många av de övriga nöjes och affärsområden, inte minst då det är nära till Skytrain. Gott om turister som rör sig inom detta område. trottoaren blir en livlig marknadsgata under kvällen. Man kan nog känna lyxkänsla även här även om man då kanske skall söka sig närmare floden, där det finns en rad olika lyxhotell, men då i ett annat prisläge.
Av Vigren
23 okt. 2014 22:57
Nåt annat hotel att rek närmare floden annars??
vi ska bara vara där en natt och känner vi vill gärna kunna bara gå utanför hotellet så har man lite folk och rörelse:-)
25 okt. 2014 01:26
Det finns tre Ramada Hotel i Bangkok, ,men om det är det vid sukomvit som ni menar så blir det nog bra. Massor med folk och rörelse på Sukomvit - och framförallt på många av tvärgatorna (soi). Massor av affärer och restauranger. Om ni bara har en natt så är det ju också extra skönt att ha ett hotell som ligger nära skytrain/tunnelbana - smidigt att ta sig till flyg och buss sedan.
Av Vigren
26 okt. 2014 03:13
Ja menar det området:)
Är det nära den gamla flygplatsen med? Räkna
Tid dit??
TACK