Kalifornien Highway 1

7 apr. 2014 22:20
Visningar: 546
Jag och en vän ska åka över till USA runt 26 augusti och stanna till ca 17 september. Vi är 22år. Vi har planer att flyga till L.A och sen bila upp till San Francisco, dock vika av för att åka till Las Vegas och G.Canyon. Därefter flyg till New York. Funderingar att ta flyg över till Florida innan New York. Vad tror ni om tiden. Hinner vi detta? Vädret, klimatet runt den tiden.

Under vår resa vill vi ju hinna med så mycket som möjligt, se alla sevärdheter, alla måsten liksom. Men under våran roadtrip skulle vi vilja ha lite tips om vart vi ska stanna osv. Det vi har planerat in än så länge är bara; San Diego, L.A, Las Vegas, G.Canyon , Death Valley, San Francisco och New York.
Hur skulle ni lägga upp det. Vart skulle ni börja..

Och när vi är där är det Labour Day. Vad gör amerikanarna då? Någonting speciellt man ska göra. Sen vill vi kolla på kolla på riktigt amerikansk sport. Vara med om deras event, med baseball och amerikans fotboll.

Hotell, motels, hostel. Lämna så mycket tips ni bara kan.

Sen om det är någon som har gjort liknande resa och inte är så kräsen med mat eller hur man sover ( dock får det absolut inte vara skalbaggar m.m. sånt äckligt på rummen) Annars är vi inget kräsna. Kan t.o.m sova i bilen om det ska vara så. .På ett ungefär hur mycket pengar man ska tänka sig att ha med sig, vet det är så himla svårt från person till person. Men på ett ungefär.

Tipsa gärna om så mycket som möjligt, vi är där för äventyr, shopping, fest, sevärdheter. Ja mycket!

Tacksam för alla svar jag får! :D
Av Birgere
9 apr. 2014 18:59
Bristen på svar är nog att frågorna du ställer redan besvarats hundratals gånger, börja och läs dessa trådar först och bygg vidare på om det skulle saknas något svar.
Om ni hinner med Sydväst, Florida och New York... tja ni behöver minst 14 dagar i Kalifornien med omnejd, 14 dagar i Florida och en vecka i NYC för att få en första överblick.