Bra billigt boende Fort Lauderdale eller Miami

11 mars 2006 17:57
Visningar: 7908
Söker boende i november i städerna Fort Laduderdale eller Miami.
Tycker priserna vi Miami Beach börjar bli höga samt att hotellkedjorna som är kopplade till Svenska resebyråer ligger högt i pris.
Vad säger ni?
Borde annars kunna gå att boka på plats inovember då säsongen inte är i full gång.
Avser 6 personer som vill bo bra till BRA pris!
Av Tony - Reseguiden.se
11 mars 2006 22:10
Sökte här på Reseguiden och fick bl a upp Octopus Travel som har boende från 497 kr/rum under den perioden. Det blir fr. 250 kr/person och natt. Det tycker jag låter som ett BRA pris. :)
Av Jesperw
12 mars 2006 13:56
Det är bara att vänja sig vid att Florida inte alls är lika billigt som det var i början av 90-talet. Billiga hotell i Miami = vråldålig standard.
Av Memmie
13 mars 2006 09:10
Förra året bodde vi på ett hotell i Howard Johnson-kedjan. Det kostade ca 500 kr natten för ett dubbelrum, frukost ingick inte. Det låg uppe på Surfside, det tog ungefär en kvart att köra från south beach. Det var okej om man bara ska bo där en natt, standarden var okej och det låg precis på stranden, men jag skulle inte rekommendera att bo där i flera dagar pga att läget inte är det bästa.
Av Xioanna
13 mars 2006 17:10
Hej!
Howard Johnson är bättre i standarden än andra kedjor i Miami. Det är annars rätt sunkigt, alltså skitigt och luktar kackelackspray ;O)
Om du åker över med KLM, de har mycket bra rabatter som man kan använda direkt på plats, eller andra flygbolag med någorlunda bra poängräkning så kom ihåg att använda kortet och registrera dina resor dessutom så boka via Internet, MYCKET billigare.
Vi var 2 som bokade på plats men gick först till ett Internet Café och bokade för ca 19-25 dollar/natt för oss båda under högsäsong!!!! Tänk också på att gå längst ut på stränderna, där det inte är så mycket folk, eller 2-3 kvarter från stranden så kommer ni undan med många hundralappar.
Be gärna att få se rummen innan ni betalar, det gjorde vi och PUH vilken tur!
Fort Lauderdale är renare och lite bättre tycker jag, trevligare boende och större möjlighet till det typ av boende du vill ha, rent och billigt.
/Xioannna
17 mars 2006 10:11
Hej,
Vi har bott på Hotel Bellevue i Fort Lauderdale flera gånger när vi varit där, det ligger nära vattnet, har rymliga lägenheter och oerhört trevlig personal. Jag kommer inte ihåg webadressen, men jag vet att de finns på nätet så sök!
18 mars 2006 09:08
Hej du ska få ett bra tips av mig,,ladda hem skype.och sök upp personer där ja där ni vill bo och låt dem kolla åt er ja typ skaffa en vän,,www.skype.com,om du vill ha mera info hur jag menar kan du höra av dig,, Lycka till Janne
Av Angelin
20 mars 2006 09:25
Kolla på:
http://www.tripadvisor.com/
där kan du söka massor med hotell, samt få recensioner från personer som bott på de olika hotellen nyligen. Ger en ganska bra överblick.