Boende 5 personer Ko Lanta

Av Maff
19 mars 2010 20:49
Visningar: 936
Bra prisvärt boende på Ko Lanta i jan 2011 i 2-3 veckor?
Någon som vet om det går att boka direkt med hotellen?
Vi är 5 2vuxna o 3 små brn mellan 4-8 år
20 mars 2010 09:14
Se till att bo på Klong Dao-stranden som är mest långgrund och bred! Även om Klong Dao är den populäraste stranden känns den aldrig fullproppad med folk - inte ens över jul & nyår - och eftersom stränderna är skyddade finns det inga rader med solstolar & parasoller, jetskis eller longtailbåtar.

Vårt favorithotell Royal Lanta resort & spa (ca 3-4 stjärnor) har prisvärda familjebungalows med en dubbelsäng och en våningssäng, mot en avgift ställs en extrasäng in. http://www.royallanta.com/ Billigast är faktiskt att boka via www.sawadee.com (tyskägd pålitlig sajt) än att boka via hotellets hemsida!
Observera att priset är per bungalow och natt för alla inklusive frukost - brukar kosta ca 800,-/natt.

Du mailar sedan Royal Lanta så fixar de upphämtning på flygplatsen (mot avgift). Transfer med minivan för hela gänget kostar ca 500,- en väg inklusive två bilfärjor, det tar ca 2 timmar från Krabi flygplats till Koh Lanta.

Du kan också hyra ett hus på Koh Lanta - maila svenska Lanta Diver så hjälper de till med bokning & transfer www.lantadiver.com

Läs mer här om Koh Lanta www.lanta.se

Jag tidigare skrivit en del här på reseguiden om olika utflykter man kan göra - bl a snorklingsutflykt till Koh Rok - så läs mer där!