Stöd Ukraina

Mariav77s blogg

Måndag 1 Juli 2013 - Los Angeles

Yoga med Malin Berghagen i Kalifornien

I en hel vecka har jag fått förmånen att guida Malin Berghagen. Jag tog henne till mina favoritplatser. Malibu, Topanga, Joshua Tree osv. För mig handlar mina guidade turer i Kalifornien om att visa det unika, det vackra det speciella och dit turister vanligtvis inte hittar till. Hela veckan har genomsyrat hälsa, aktivitet, välmående, i form av hike, yoga och naturupplevelser.

Malibu Café, en gömd "hidden gem" i MAlibu canyon blev en av favoriterna. En mysig restaurang, dold i bergen. Det är en lugn atmosfär med de magiska bergen runt omkring.

Malibu Creek national park, underbar hiking och med en känsla av vildmark. Malin hittade en nedliggande trädstamme och började genast yoga på den. Yoga kan man som sagt göra överallt!!

Topanga, denna lilla hippieby med en äkta och trygg miljö, omgiven av bergen. "Här skulle jag vilja bo" utbrister Malin när vi kommer dit upp.

Joshua Tree, en plats som är svår att beskriva. Ett unikt naturlandskap utöver det vanliga. Med en enorm hetta, kaktusar och ett bländande ljus, fotade vi en hel dag i Joshua Tree till Malins kommande yogabok!

Juicebarer blev en annan hit. det hittar du överallt i Los Angeles, smoothies, grönsaksjuicer, allt organiskt. Jag ser fram emot att guida just DIG i LA.

Kanske vill du dessutom spendera din semester i något av våra hus vi har, http://2ndkey.com/

Vi ses snart igen!
Maria
http://lifejourneyusa.wordpress.com/
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet