Stöd Ukraina

Amks blogg

Onsdag 31 December 2008

Vaskryckare

Nasta dag gick vi efter ett tips fran var vard till en cultural village en bit fran varat hostel. Har fanns typiska malaysiska hus pa palar och de som bodde i husen hade dem oppna for turister att komma in och titta. En liten gubbe visade oss runt i sitt hus och uppmanade oss att ta sa manga foton vi ville. En del av dessa kommer senare.

Pa vagen hem gick det dock mindre bra. Forst kom en kille upp till oss och sa att han kunde skjutsa oss eftersom han tyckte att det var for farligt att ga sa nara motorvagen. Vi tyckte alla att han verkade lite skum sa vi tackade for erbjudandet men sa att vi skulle ga. Han gar darifran och startar sin moppe varefter han kommer smygandes bakom oss igen och rycker tag i Threses vaska. Axelremmen gar av och han rusra till moppen med oss efter, men tyvarr hann han undan. Skarrade ringer vi var vard och berattar vad som hant och han lagger hela sin eftermiddag pa att hjalpa oss med polisrapporter, bokning av bussbiljetter till Kuala Lupur mm. Vaskan inneholl namligen ett pass och un maste vi forsoka fixa ett nytt.

Sa till KL och ambassaden bar det och nu haller vi tummarna att det racker med ett nodpass, som man kan fa pa en gang, istallet for ett ordinarie som tar 1-2 veckor. Sa vi far se om vi maste boka om vara biljetter.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Canyoning
13 år sedan
En regnig dag i Wanaka
13 år sedan
Tillbaka till civilisationen
13 år sedan
Två veckors chillaxing
13 år sedan
Sista timmen
13 år sedan