Stöd Ukraina

Daytonas blogg

Söndag 3 Maj 2009 - Daytona Beach
Resealbum: DaytonaBeach

Sunday bloody sunday

Något söndagssyndrom lider vi inte av här, då vi är absolut tidlösa. Det är hett i Florida, riktigt hett och vi tackar för den svalka som Atlanten skänker oss genom sin bris. I går em så åkte vi till Kissimme, en lagom rumpömmande tur på 2 h. Väl framme så gick vi omkring i Old Town, en mini kopia av Bourbon Street i New Orleans. Vi åkte för att få se lite fina gamla bilar, och det fanns det i massor. Den ena välputsade gamla chevan efter den andra. Mustanger, Oldsmobiles, Ford, Pontiac, Ja you name it, they were all there. En trevlig sysselsättning i hettan. Till Kissimme når inga havsvindar, och tempen låg på 35 c , kvällstid, så en kall öl och lite friterad mat satt finfint. Marcus hade skoj på tivolit, åkte både karuseller och köpte sockervadd. Hemresan blev om än mer rumpömmande, då chauffören för kvällen tycker det är osportsligt att fråga efter vägen, och vi fick ta en dryg timmes omväg med nästan tom tank. Allt slutade lyckligt och vi behövde inte vaggas till sömns.

Idag var en dag som de andra, sol, strand, bad och pool. En stor dag för Marcus, som idag simmade helt utan flytisar eller annan hjälp. 4 år och kan simma, det är inte dåligt va?
Resten av dagen har vi ätit gott, druckit ännu godare och hunnit med både promenad, shopping och spelhåla. Nu ska vi ta det lugnt i dagarna 2, och ladda inför en heldag på Disney World på onsdag.

Vi ser med glädje att många är nyfikna och kollar på våran sida, många kommentarer kommer också, och dom är än mer glädjande. Kul att höra av er alla. Till slaven i Hednoret kan jag svara att Peter har ännu inte bytt lädret mot velour, men han har nu en 4 årig son att ta hand om . Men var inte orolig, ett besök på DIS är inplanerat, dom ska visst testköra däck i veckan.

Till dårpipparna på 18, ställer vi frågan- vad gjorde ni lassbyn???

Till Krille L säger jag bara: Tippa rätt hästar nu!!!! Vi vill stanna här...

Till Daniel, Tack för att vi fått låna din vagn ;)

Till er andra....Ha de gott, för det har då vi.

Over and out .
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Antligen Hemma
12 år sedan
Some catching up..
12 år sedan
Good Morning
12 år sedan
Valborgs
12 år sedan
Saturday morning
12 år sedan