Stöd Ukraina

Hakanmags blogg

Lördag 14 April 2012 - Singapore
Resealbum: Malaysia 2012

Singapore

På morgonen drog vi iväg till LCCT flygplatsen igen för vidare flyg till Singapore. Smidigt och lätt så var vi i ett nytt land.
Singapore gillade jag. Enkelt att åka runt osv. Från terminal 2 kan man köpa ett turistkort till tunnelbanan som kostar 26 SD för 2 dagar sedan kan man åka hur mycket som helst och det går verkligen att ta sig runt i hela staden med tunnelbana. Inga trafikköer eller något sådant.
Har besökte vi Sentosa som är en stor ö som är lite Liseberg-Hollywood insprirerat med sandstrand osv. Kan man lätt lägga någon dag på alla aktiviteter som finns där. Litte India måste bara helt enkelt besökas för alla dofter och all god indisk mat. China Town för all kommers.
Besökte även ett av världens dyraste hotell och åkte upp till takterassen. Marina Bay Sand hotel. Enormt lyxigt hotel med en underbar utsikt över Singapore. Jo, det kostade ju 20 SD att åka upp men det var det värt när man klev ut på 57:e våningen.
Hotellet vi bodde på i Singapore var V Lavendel hotel. Ligg inte där. Perfekt för det låg mitt över en tunnelbanestation så det var ju inga problem med kommunikationen men det var så attans dystert. Mörka färger och vi fick ett rum inåt mot en annan hotellvägg så solen lyste inte ens in. Nä, välj något annat.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Nu är det nära!
6 år sedan
Hemma
9 år sedan
Jimbaran
9 år sedan
Kuta
9 år sedan
Ubud
9 år sedan