Stöd Ukraina

Goffy52s blogg

Måndag 13 November 2006 - Khao Lak

Poseidon Bungalows här bodde vi.

Poseidon Bungalows:

Välkomna till vår hemsida om Similan-öarna, våra snorklingsturer dit och om Poseidon Bungalows i Khao Lak (norr om Phuket), Thailand. Poseidon ligger söder om hotellområdet Khao Lak på själva Khao Lak-stranden och vi har kilometervis med sandstränder för oss själva...
Beskrivningen av Poseidon Bungalows innan vi kom ned till Thailand.

Vi heter Olov and Tukkata - vi har byggt Poseidon Bungalows själva och har gjort båtturer till Similanöarna i mer än tio år nu. Olov kommer från Sverige och Tukkata är förstås thailändska, men har bott i Sverige i mer än tio år. Vi pratar båda svenska, engelska och thailändska.

Khao Lak är det "nya" turistmålet i Thailand, mer inriktat på naturturism, dykning, snorkling och stränder; perfekt för er som vill ta det lugnt och familjer men om det är nattliv och barer du vill ha kanske det inte är för dej... Vad vi kan erbjuda är lugn och ro, inga vatten-scooters, ingen para sailing, inga snabba båtar vid badstranden, ingen som försöker sälja grejer hela tiden och inga solstolar till uthyrning. Så här såg Phuket och Krabi ut för 15 år sen. Om du letar efter ett litet personligt ställe på stranden så kan Poseidon Bungalows vara det du söker.

Hotellet, restaurangen och stranden som vi upplevde den på plats.

Vi bodde här under våra 2 veckor för utom de 3 dagar vi var på båten och snorklade vid Simulans Islands.
Det passade oss att gå till restaurangen och njuta av att slippa laga mat å bara välja något gott ur menuen till frukost, lunch och middag. Att läsa en god bok, sola och bada nere på stranden som vi delade med max 10 personer. Närmaste hotelanläggning låg 30 minuters promenad längs med stranden.

Paradiset utan solstolar och försäljare.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Jim Thompsons hus
12 år sedan
Dag 2
12 år sedan
Dag 3
12 år sedan
Dag 4
12 år sedan
Dag 5
12 år sedan