Stöd Ukraina

Gullans blogg

Söndag 19 April 2009 - New York

New York, New York

Har nu landat i NY och borjat utforska. Igar var det meningen att vi skulle hitta nagon rekommenderad nattklubb i meatpacking distrikt (bara namnet gor ju att man maste ta sig dit) men otroligt nog hande nagot som aldrig hant mej tidigare:)....jag somnade ... och vaknade kl 6 i morse. Hade tankt ta en power nap for att orka och det blev den langsta och skonaste power nap jag varit med om. Idag har jag dock varit otroligt pigg.

Har hunnit med Victorias Secret, Macy,s dar jag kopte solglasogon. Mina reskompisar benamnde dem som "ryska" sa ni kan tanka er hur de ser ut:). Vi tog sedan tunnelbanan ned till Battery park langst soder ut pa manhattan for en promenad langs med vattnet och en lunch pa en av pirerna. Vadret ar sommar varmt och vi hade jatteskont i solen med utsikt over Brooklyn Bridge och east river.

Ground Zero var en av stoppen pa promenaden tillbaka. Likasa Chinatown och mangder av affarer och nagon pub langs med vagen. Fotterna varkte vid 5 tiden sa det blev en taxi hem till hotellet som heter Hotell Stanford. Det kan rekommenderas. Alla har fatt hyfsade rum ... for utom jag som har en luftvarme pump utanfor fonstret:) ... modell storre.

Nu blir det dusch och asiatisk mat kl 21, sedan en skybar med utsikt overstan... och kanske meatpacking district pa nara hall.

I morgon har vi hyrt bil for att ta oss via Stamford till Boston.
Dela med andra:    

Kommentarer
Broba säger:
Hej Therese Broba här Agne alltså. Bilden på mej är från Thajland när jag sitter på en klippa och njuter i solen vist syns det att solen tar. Jag har hört att frihetgudinnan har brutit armen du kan vel kolla om det stämmer. Hade
Postat 2009-04-21 19:09  Anmäl
Gullan2 säger:
Gullan2 är alltså jag...Bitta.
Postat 2009-04-19 17:27  Anmäl
Gullan2 säger:
Mäktigt att vara i New York!! Är skyskraporna så höga så att man inte kan se himlen? Ground zero - var det kymigt att se det? Ha så kul i meatpacking district... Det låter ju som det kan bli kul i alla fall...haha
Postat 2009-04-19 17:26  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet