Stöd Ukraina

Gubbar_pa_drifts blogg

Lördag 2 April 2016 - Rangoon

Mot beachen.

Vi tycker bägge att vi sett och upplevt det vi velat här och känner att det är dags för lite badliv med sköna stränder. Vi har mer och mer insett att just på den punkten så har Burma ännu så länge inte så mycket att erbjuda. Visst finns stränder och fantastiska öar nere i den södra delen, men då finns inga boenden att tillgå. Finns även några ställen vid Bengaliska viken att bada på, men då vi läste på om dessa så lockade de inte. Så nu har vi ställt in kursen på Thailand. Stefan har aldrig besökt västkusten så vi tar en liten minitur där så får vi se vilka ställen vi besöker. Sitter just nu på Yangons internationella flygplats och väntar på ett plan som tar oss tillbaka till Bangkok.

Ska vi sedan börja från början så tillbringade vi en stor del av gårdagen på cykelsadeln. Vi hyrde oss ett par pedalförsedda tvåhjulingar och satte kurs ut på landsbygden. Hittade en vingård som producerade både röda och vita viner av skaplig kvalite och satte oss för att i andakt provsmaka dryckerna. De slank ned även i våra ölälskande halsar.

Ytterligare någon mil tog vi oss innan vi tyckte att det var dags för ett lunchstopp i en liten by i närheten av Inle Lake.

Hem kom vi till slut och sedan var det inte så lång tid innan det var dags att borda ytterligare en nattbuss som tog oss ned till Yangon där det nu börjar på att bli dags att kliva på planet.

/Conny
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma.
5 veckor sedan
Två etapper klara två kvar.
6 veckor sedan
Sista rycket!
6 veckor sedan
Dagarna flyger iväg.
7 veckor sedan
Stillheten.
8 veckor sedan