Stöd Ukraina

Mats_sussis blogg

Tisdag 11 November 2008 - Borlänge

Förberedelser

En rundtur i Thailand och Kambodja.
Vi kommer att flyga med AeroSvit från Arlanda till Bangkok via Kiev i Ukraina. Knappt 7 veckor kommer vi att vara ute. Efter att vi landat i Bangkok kommer vi att ta oss ner till Hua-Hin. Ett guesthouse som heter Jining Beach & Guesthouse kommer att vara vårat första stopp. Vi har bott där förut. 50 meter till stranden. 10 minuters promenad till centrala Hua-Hin. Vi kommer att stanna där och invänta Kicki & Leif. Dom trillar väl in 4 dagar efter oss.
Sedan kommer vi att åka söderut och ta oss ut till Koh Tao. Hur länge vi blir där vet vi inte... Återstår att se. Efter det kommer vi att fortsätta söderut. Vart vet vi inte men vi kommer att flyga från Phuket till Bangkok runt den 11 december.
Den 12 december åker Kicki & Leif hem till sverige medans jag och Sussi fortsätter till Kambodja. Flyger till PhnomPhen. Tar oss sedan upp till SiamReap och AngkorWat. Sedan tillbaka via PhnomPhen och ut till kusten och området kring Sianoukville.
Efter Sianoukville kommer vi troligen att åka till KohKood. Fortsätta efter kusten för att sedan fira nyår i Bangkok.
I början på nästa år kommer vi att sätta oss på planet tillbaka till Sverige via Kiev.

Detta är en tanke. Vi får se hur det blir i verkligheten.

Fortsättning följer.......
Dela med andra:    

Kommentarer
Kicki_56 säger:
Hallå

Nu är vi hemma igen. Till -7 grader o snö. Vi checkade in igen på Nan guesthouse igår. Sen skulle vi ta en taxi till Trinity. Fick åka med en riktig knäppis, typ Happy Peter. Han skulle ha in oss nånstans o fixa en sån där kupong. När vi vägrade blev han grinig, vi sa att vi ville ta en annan taxi o så blev det. Sen gick väl resten som det skulle, slappade i solen på Trinity (som förresten är ombyggt o heter nåt annat nu) hela dagen. Tog skytrain tillbaka o gick resten. Flyg o tåg gick som det skulle. Så nu är man hemma igen. pust..... Puss o kram
Postat 2008-12-13 14:13  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma....
15 år sedan
Äntligen Sverige.
15 år sedan
Mellanlandning på hemresan
15 år sedan
Bangkok Royal River
15 år sedan
Solavslutning i Pattaya
15 år sedan