Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Sök bland erbjudandena

Erbjudanden inom All inclusive i Grekland

Visar 1 - 10 av 34 erbjudanden
Vill du ha en bekväm semester med koll på resekassan, så är våra utvalda All Inclusive-hotell ett bra val. På Kreta kan du boka dessa i Hersonissos och i Kolimbari och Maleme på Chaniakusten, Klicka för mer information!  Liknande erbjudanden »
All inclusive direkt på stranden i genuina Kolimbari! Hotel Grand Bay Beach Resort är en vacker semesteranläggning belägen på stranden i den trevliga byn Kolimbari, längst västerut på Chaniakusten. Två fina poolområden.  Liknande erbjudanden »
Blue Star Atlantica Princess ligger bra beläget i Ixia. Med genomgående bra service och med närhet till strand, shopping, Rhodos stad samt flera boende- och måltidsalternativ. Lägenheter, rum, all inclusive, halvpension, välj själv!  Liknande erbjudanden »
Unna dig prisvärt överflöd i sann semesteranda. Bo mitt på stranden och njut av ledigheten över en fruktig cocktail. Totalt finns det fyra pooler varav en med en vattenrutschkana.  Liknande erbjudanden »
Mitsis Family Village är en fin All Inclusive-anläggning med vacker utsikt mot Medelhavet. Härliga poolområden, hotellet har två pooler varav en med saltvatten. Sex pooler med saltvatten framför rummen. Lugnt läge nära stranden. Bra betyg.  Liknande erbjudanden »
Välkommen till ett påkostat hotell med en högklassig och trivsam atmosfär. När solen står som högst på himlen är det skönt att dra sig tillbaka till de ljusa och fräscha dubbelrummen för en skön siesta.  Liknande erbjudanden »
All inclusive är ett mycket populärt och vida utbrett servicekoncept där t. ex. frukost-, lunch- och middagsbufféer, måltidsdryck, lokalt producerade drycker i barerna samt i många fall vissa aktiviteter och underhållning ingår i resans pris.  Liknande erbjudanden »
Kardamena erbjuder inte bara en fantastisk strand, bra utbud av restauranger, tavernor och caféer utmed strandpromenaden, utan även ett roligt nattliv på diverse barer och lite shopping.  Liknande erbjudanden »
En känsla av lugn och avkoppling i ljusblå Medelhavslyx. Lägenheter upp till 6 personer, utmärkt strand och flera pooler. Fri WiFi. Prisbelönt 2013. All Inclusive mot tillägg.  Liknande erbjudanden »
En bekväm semesterform och ett uppskattat servicekoncept där det mesta ingår i priset. Sju utvalda, prisvärda hotell för dig som vill ha en bekväm och skön semester med koll på resbudgeten. Se våra All inclusive hotell på Rhodos.  Liknande erbjudanden »
Sida:1234Nästa

Kategori All inclusive

All inclusive är resor där allt är inkluderat - notera dock att det kan förekomma olika definitioner på vad ”allt” innebär. Turkiet, Tunisien, Egypten och Västindien är stora "All inclusive-destinationer", men flera andra destinationer erbjuder det också.

Destinationer för All inclusive

Annons:

Kategorier i Grekland

Nyhetsbrev

Prenumerera