Turkiet

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Om Turkiet

I Turkiet får du en äkta solsemester med äventyrliga inslag för hela familjen. Landet erbjuder fantastiska stränder, god mat, prisvärd shopping, minnesvärda upplevelser, häftiga städer och otroliga sevärdheter.

Turkiet är charterresornas land med sol, värme och fantastiska stränder. Tre populära semesterorter som har något för alla är Side, familjevänligt med bra stränder och förstklassiga hotell, Marmaris med vackra stränder och charmiga hamnar och Alanya som är känt för fartfyllt uteliv och många bra hotell. Många hotell erbjuder vattenland för barnen och ibland även dagsutflykter till spa, museum, golf eller andra aktiviteter. Turkiet har prisvärd shopping var du än befinner dig och det är relativt billigt att äta en fin middag. Besök Grand Bazaar i Istanbul med dess 3 000 butiker med kläder, väskor, skor och allt annat du kan tänka dig. Ta en tur till Topkapipalatset och vackra kyrkan Hagia Sofia för att uppleva högklassig, turkisk kultur.Åk till Bodrum för stränder, stora marknader, ännu mer shopping och ett nattliv som ska vara det bästa i landet. Gümbet är en populär badort året runt, tack vare de otroliga stränderna, den charmiga atmosfären och den välkända bargatan med stort utbud av restauranger.

Här är resmål i Turkiet

Seriöst Resebolag

Turkiet Cina40, 29 okt. 2018
Updaterad av Cina40 för 3 veckor sedan
5
Är det någon som rest med nordcotours? Är dom hjälpsamma med transfer mm

Chans till sol och bad i Turkiet på höstlovet?

Turkiet Hannahl, 14 aug. 2019
Updaterad av Helen69 för 9 veckor sedan
2
Hej, är det någon som varit i Turkiet i slutet av oktober? Jag undrar om det generellt är okej väder för en sol och bad semester så pass sent på säsongen? Visst är det svårt att sia om årets väder redan nu men om man tänker på hur det brukar vara. Tack på förhand!

Tips på bra all inkl med litet barn (1 år)?

Turkiet Pajtimk, 10 aug. 2019
Updaterad av Pajtimk för 10 veckor sedan
0
Hej, Har letat lite i forumet innan jag ställde frågan men hittade mest antingen gamla trådar som kanske ej är aktuella längre eller tips på hotell med vattenland och sånt som passar större barn. Det är vår första all inklusive (alltid ratat sånt innan tills vi fick barn) så vi vill egentligen ...

Resa

Turkiet Bilal212, 6 aug. 2019
Updaterad av Worldofmarie för 10 veckor sedan
1
Hej Jag se en till marmaris som kostar 12500kr och när tryck till vidare bli 15896kr... 21/8... Var är fel..? Ejmil

Pasa Beach Marmaris 2019

Turkiet Rambo11, 11 juli 2019
Updaterad av Rambo11 för 14 veckor sedan
0
Hej vi kommer åka ner till Turkiet i början på Augusti , Är det för varmt för oss svenskar då ? Vi kommer ha All Inclusive hur mycket fickpengar behöver man ca ? Vi är 2 Vuxna och en 14 åring . ös på med tips å priser till oss . Med vänlig hälsning Rambo

Alanya mitten av juni

Turkiet Troublesome, 28 maj 2019
Updaterad av Josefinela för 17 veckor sedan
1
Någon/några fler som ska dit? Vilka måsten finns det för utflykter?
None
Foto: Thinkstock
utsikt från balkongen
Foto: sam
bella vista
Foto: cookie
None
Foto: mittmi
None
Foto: ynnej1976
Gravplatser
Foto: 368577

Planerar du en resa till Turkiet?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.